Těhotná Borhyová a sporťák Hrdlička ODKLÁDAJÍ SVATBU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Těhotná Borhyová a sporťák Hrdlička ODKLÁDAJÍ SVATBU!

Margita těhotnou Borhyovou rozbrečel.
Margita těhotnou Borhyovou rozbrečel. (Foto Aha! - Zbyněk Pecák, herminapress.cz)

»ANO« před porodem nezazní! Moderátorka TV Nova Lucie Borhyová (35) a její sporťák Michal Hrdlička (25) změnili původní plány. Nejdřív se narodí dítě, až pak bude svatba.

Nevěsta s bříškem nebude. A to původně chtěla. „Termín svatby jsme už měli naplánovaný, ale kvůli miminku jsme ho posunuli. Budeme se brát dřív,“ tvrdila Lucie loni v prosinci. Chtěla, aby se sourozenec jejího syna Lucase (5) ze vztahu s Řekem Nicem, narodil do úplné rodiny.

Nyní však otočila o 180 stupňů a své úmysly přehodnotila. „Původně jsme to chtěli zvládnout do narození miminka, ale pak jsme si řekli, že je vlastně jedno, jestli to bude teď, anebo až po porodu. Tak uvidíme,“ nechala se slyšet Lucie, na které je pátý měsíc těhotenství už znát.

Má to být totiž její první svatba, a tak chce, aby byla pohádková. Aby byla za princeznu, jak si to vysnila jako malá. „Bylo by to zbytečné, unáhlené. Máte problém i s výběrem šatů, nezatančíte si,“ řekla pro server Super.cz moderátorka, která patří k 99% žen, jež chtějí, aby jim to na svatebních fotkách extrémně slušelo.



Přečtěte si
franckajagrova
12. 2. 2014 • 18:53

v létě vlastně necelý,ale proč odkládat svatbu ? Tyhle odklady vedou k tomu,že nakonec svatba nebude..

franckajagrova
12. 2. 2014 • 18:52

Tohle už tady nejmíň jednou bylo ! Zbouchnutá Lucie,co odkládala svatbu tak až se rozešla ! Zbouchnutá Lucie podruhé odkládá svatbu..ale proč se nevdala třeba loni v létě, když "už" byla s Prdličkou dokonce celý rok ! ?

franckajagrova
12. 2. 2014 • 18:49

Už 25 ! Je asi o 3 týdny starší než já,takže to už je skoro důchodce !

mariama
12. 2. 2014 • 18:39

Pro Anot: Vy jste asi reagovala na muj prispevek. Vam prijde naprosto normalni, rozumne a zcela pochopitelne, ze se petatricetileta svobodna matka necha tak rychle privest do jineho stavu mladym klukem, ktery sotva dozral a zivot ma pred sebou??? Vzdyt je mu ctyriadvacet let! To je ta pani opravdu tak zoufala a je ochotna znicit zivot mlademu klukovi, ktery ma na otcovstvi jeste hezkych par let cas?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.