Žena zachraňovala hladovějící štěně: Začala ho kojit z vlastního prsu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Žena zachraňovala hladovějící štěně: Začala ho kojit z vlastního prsu!

Žena kojila štěnátku z vlastního prsu. Nezapomněla se u toho vyfotit.
Žena kojila štěnátku z vlastního prsu. Nezapomněla se u toho vyfotit. (Reprofoto: huffingtonpost.com)

Pro někoho dojemné, pro jiného možná odpudivé čtení. Žena z amerického Colorada se rozhodla velmi svérázně postarat o opuštěné štěně, které odmítalo pít z láhve. Jakožto matka 14měsíčního dítěte měla stále mléko a to nabídla i němé tváři.

Část »krmení« si dokonce nafotila a, jak jinak, snímek poté vyvěsila na sociální síť s vysvětlením, co se stalo. „Tušila, že mu zbývá maximálně hodina života. Nemohla jsem přece jenom sedět a čekat, až umře,“ řekla o štěněti, které bylo prý tak slabé, že jinou potravu nedokázalo přijmout.

„Nikdy bych nevěřila, že něco podobného udělám. Do té doby to pro mě bylo spíš tabu, hodně jsem se styděla, ale nakonec zvítězil mateřský instinkt,“ vysvětluje dále žena. Ta na svůj facebook sice fotku z podivného kojení vystavila, nicméně před širší veřejností svoji identitu ukazovat nechce. Štěňátko Tobs nakonec díky lidskému mléku nabralo sílu a teď může pít z láhve. Veterináři však nedoporučující podobnou variantu zkoušet častěji. Lidské mléko není pro psy vhodné a je lepší najít jinou alternativu.

Štěně zesílilo a může pít z láhve.

Autor:  mpa

Přečtěte si
nemocna
11. 2. 2014 • 00:34

britva ty jsi dementní a bezcitný-á, měla cit ke štěnátku a chtěla mu pomoci, protože věděla že umře a nechtěla to dopustit, snažila se všemocně pomoci až nakonec zkusila toto a povedlo se, štěnátko zachránila, velký dík jí a všem lidem co pomáhají zvířatům, veterináři tvrdí že není lidské mléko pro pejsky vhodné, ale vždyt zachránilo život a to je to podstatné, člověk se má chytit všeho co může udělat aby pomohl slabšímu, né je svou lhostejností a bezcitností nechat umřít

marie60
10. 2. 2014 • 19:00

Tenkrát jsem viděla video jak ženská kojí malé prasátko.

darafufajs
10. 2. 2014 • 18:47

Nemyslim,ze je to o tom jestli je nekdo "pejskar" proste chtela pomoct a to je v jejim charakteru.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.