Jak se hvězdy připravovaly na ples: "Laciná" Krainová a lovkyně chlapů Bočanová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jak se hvězdy připravovaly na ples: "Laciná" Krainová a lovkyně chlapů Bočanová

Plesu v Opeře předcházely pečlivé přípravy. Jak to dopadlo?
Plesu v Opeře předcházely pečlivé přípravy. Jak to dopadlo? (Foto Aha! – David Malík, Mária Rušinová, Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan, koláž Ahaonline.cz)

Na červený koberec letošního Plesu v Opeře se české celebrity zodpovědně připravily. Strávily hodiny u módních návrhářů a kadeřníků. Jehly, nitě, špendlíky, ale i laky na vlasy a sponky byly 
v pohotovosti! Všechno zúročily v sobotu večer, kdy se pražská Státní opera zaplnila stovkami hostů. A bylo co obdivovat..

Dvouhodinová Partyšová
Moderátorka Gabriela Partyšová (35) si nemohla vynachválit zlaté ručičky své vizážistky jménem Hanoa Moa, která se o ni stará již čtvrtým rokem. „Vlasy i make-up zvádne za dvě hodinky a kousek,“ řekla Gábina se sklenkou v ruce. „Udělaly jsme si ty přípravy hezké,“ smála se.


Pružná Mahulena
Šaty od návrhářky Tatiany Kovaříkové si vybrala moderátorka Mahulena Bočanová (46) na poslední chvíli. Rozhodla se podle jejich pružnosti, protože na plese hodlá tančit, aby tak získala nového chlapa. Po dvou letech se totiž rozešla s exotickým tanečníkem Jonesem Santosem Santanou (24).

»Laciná« Krainová
Vždy podporovala české návrháře a tentokrát si modelka Simona Krainová (40) vybrala Kateřinu Geislerovou, jejíž konfekce je jedna z těch »levnějších«. „Když na šaty použiju hedvábí, cena se pohybuje okolo 30 – 60 tisíc,“ řekla mladá návrhářka.
Hejdovi za 30 000 Kč
Moderátorský manželský pár Zorka (23) a Míra (29) Hejdovi se chtěli cítit hlavně pohodlně. Zorka si vybrala šaty v hodnotě 23 tisíc ze stejného salonu, odkud měla svatební róbu. Míra se spokojil se smokingem za 7 tisíc.

Kožená Langmannová
Je tváří návrháře Lukáše Lindera, který pro modelku Renatu Langmannovou (27) vymyslí vždy něco speciálního. Tentokráte bude mít korzetové šaty zdobené pravou kůží v hodnotě 70 tisíc korun.

Tohle a mnohem více uvidíte uvnitř GALERIE!



Přečtěte si
ivoadler
13. 2. 2014 • 10:25

Bočanová vypadala jako Božena Němcová na jiřinkovém bále. No a Krainová - šaty jako ze sekáče.

mandat
9. 2. 2014 • 23:29

A jeste,aby to nestacilo, ze saty nebyly moderni, tak stejne saty na stejnem plese mela jeste jedna zenska. Nejaka redaktorka. Neni to bomba ????????????????? V CR se zeny,ktere si hraji na celebrity neumi oblekat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.