Rolins s Jandovou mají v Hlasu společné křeslo. Co vám to připomíná? :) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rolins s Jandovou mají v Hlasu společné křeslo. Co vám to připomíná? :)

Marta s Darou a jejich dvojkřeslo. Co vám to připomíná?
Marta s Darou a jejich dvojkřeslo. Co vám to připomíná? (TV Nova)

Televize Nova odtajnila novinku v letošní řadě Hlasu ČeskoSlovenska. Jedná se o dvojité křeslo, na kterém usednou koučky Marta Jandová a Dara Rolins. Při pohledu na to, jak si dámy vedle sebe hoví, si nejde nevzpomenout na slavné dvojité toalety z olympijské Soči.

Dvojité toalety jsou rázný ruský vynález, který ovšem mnoho pozitivních ohlasů ve světě nevzbudil. Začalo se sice živě spekulovat, co tím „soudruzi“ chtěli říct a vtipálci hned přispěchali s teoriemi, že jde o tréninkový prvek pro stmelování týmu. Pravdou však asi bude, že šlo o chybu v projektu. V Hlasu nicméně nejde o přehmat, ale o záměr. Prvek dvojkřesla není ojedinělý, znají ho diváci v Německu, Holandsku i v jiných zemích. A v tomto případě jde spíš o rozklížení týmu a větší atraktivitu pro diváky.

Zpěvačky se totiž nemusí u jednotlivých soutěžících shodnout, ale bohužel mají jediné tlačítko! Rozhodne tedy ta, která bude rychlejší? Stihnou se dámy domluvit, než tlačítko stisknou? Nebo se strhne krutá bitka, kdy jedna zpěvačka té druhé nemilosrdně zpřeláme pařáty?

"Nedá sa povedať, že by som mala nejaké veľké obavy. Myslím si, že máme podobný vkus. Ale samozrejme nie identický a preto očakávam, že k nejakému dohadovaniu sa priamo v kresle dôjde. Myslím si ale, že podobné situácie budú skôr spestrením než nejakou brzdou či problémom," tvrdí Dara a Marta přizvukuje: „Myslím, že někdy to bude dobré i pro samotné soutěžící, protože když se o někoho hádáte, tak to znamená, že vám na něm opravdu záleží.“

Tak nebo tak, my bychom produkci pořadu doporučili, aby byl na místě zdravotník s pořádnou zásobou sádry…

Anketa

Líbí se vám nápad dvojkřesla v Hlasu?
Celkem 112 hlasujících

 



Přečtěte si
Inka
11. 3. 2014 • 05:35

Špatný nápad. Marta Jandová, přirozená, krásná..Rolincová nepřirozeně se smějící, faleš a nadřazenost v umělém úsměvu

tomirocker
5. 2. 2014 • 16:13

to dvojkreslo je podla mna blbosť,každy nech rozhoduje sám za seba,lebo ak poznám Daru,bude Marte,do jej rozhodnutí kecať.....ale ak už chceli niekoho takto spárovať,tak mohli dať do toho dvojkresla Martu a Pepu,oni dvaja maju k sebe štýlovo bližšie,kedže sú Rockery.......toť moj názor,nehnevajte sa na mna

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.