Policejní zásah na Matáska a Dolanského: Obžalovali je z podplácení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Policejní zásah na Matáska a Dolanského: Obžalovali je z podplácení!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nechtělo se jim podstupovat zdravotní testy, výcvik a závěrečné zkoušky. A tak v roce 2012 podle všeho podplatili herci David Matásek (50, Sanitka 2) a Jan Dolanský (35, Cesty domů) majitele autoškoly a hurá na silné motorky. Teď půjdou k soudu. Hrozí jim až dva roky tvrdé basy!

Tehdy oba herci popřeli, že by se dopustili trestného činu. Nyní jim strach nedovolí s chebskou policií nespolupracovat. K tématu jsou ale pořád skoupí na slovo. „Tohle je moje osobní věc, nikomu do toho nic není,“ řekl nakvašeně deníku Aha! Dolanský, známý ze seriálu Cesty domů.

Vyšetřování ale vzali prý umělci zodpovědně. „Žádné hvězdné manýry, naopak. Na rozdíl od jiných obviněných spolupracovali. U výslechu se nevykrucovali, nemlžili ani se nesnažili nějak kličkovat, aby z toho vybruslili. Prostě se k tomu postavili čelem,“ řekl deníku Právo zdroj obeznámený s případem.
Herci, kteří podle informátorů za rozšíření řidičského oprávnění na nejsilnější motorky zaplatili okolo 20 000 Kč, si na své dvoukolové miláčky jen tak nesednou... A to se nedávno Dolanský chlubil, že si pořídil šestistovku Chopper Yamaha, jejíž cena se může vyšplhat až na 200 000 Kč.

Kdo další měl problémy s policií ohledně řízení? Podívejte se do galerie!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.