Divné: Nová holka v ULICI prý má Boriska zaučovat, ale moc se k němu nehodí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Divné: Nová holka v ULICI prý má Boriska zaučovat, ale moc se k němu nehodí!

Tak co, je tohle Boriskova budoucí láska?
Tak co, je tohle Boriskova budoucí láska? (Foto: TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Dnes se v Ulici poprvé objeví postava divoké punkerky Marie v podání neokoukané Diany Korbelové (17). Ta by měla doplnit tandem rádoby hudebníků Franty a Borise, tedy Matyáše Valenty (17) a Vladislava Rouska (15).

Bez ohledu na to, co Marii předepíše scénář, její role má jediný smysl. Nová basačka seriálové kapely by měla být dalším milníkem vztahů některých dosavadních postav Ulice. "Do budoucna se hodně počítá s rozvíjením děje kolem Borise a bude potřebovat nějakou holku," řekl nám dobře informovaný zdroj z okolí seriálu.


Dá se prý dokonce předpokládat, že se do dívky nakonec "zabouchnou" oba kluci a se o samičku poperou. Konečně zase nějaké zpestření! Jediný problém spočívá ve věkovém i vizuálním rozdílu postav. Příliš k sobě nesednou, a jestli bude časem nějaké "techtle mechtle", mohlo by vypadat poněkud nepatřičně.
Diana alias Marie z Ulice

Přečtěte si
nemocna
7. 11. 2014 • 14:41

Hnus co udělali že jí vzali do ulice vždyt to zní úplně vyzařuje co je zač, odpuzující o pohledu, hraje si na herečku na kterou nemá, vyzařuje z ní nadřazenost a namyšlenost přitom je to obyčejná k...a, k Borisovi se vůbec nehodí a vedle něj vypadá o dost staře, ukončete to s ní!! to nemáte v Praze lepší holku do seriálu? to pochybuji, je jich spousta, spíš se dostala do ulice přes známé z protekcí at se zviditelní, přitom udělala v ulici odpor ke sledování dílu kde je pryč s ní, at si ukazuje ku..u jinde

lepabrena
4. 2. 2014 • 20:45

Že vás to vůbec vzrušuje- Ulice je neskutečná hovadina, určená pro důchodce, kdy mezi reklamami nabízejí prací prášky. Scénáristé žijí asi ve vesmíru, protože jsou naprosto mimo realitu. Ulice je zašívárna pro přestárlé herce, kteří nemají šanci na nějaké jiné angažmá a příbuzné scénáristů a herců.

bobosa
4. 2. 2014 • 20:10

Prej k..undička... na fotce vedle toho mag.ora je hnusná jak smrt.

janyna
4. 2. 2014 • 20:05

Tak tahle holka se k Borisovi vůbec nehodí. Proč pořád podle scénáristů musí 15letí mít vážné známosti? Mají snad ještě na to dost času!

pizzaoo
4. 2. 2014 • 19:37

Jo jasně a taková k**dička by určitě měla zájem o takovou držku jako je Boris, ještě ke všemu když ten borec vypadá tak maximálně na 10 let. Taková jich může mít na každým prstě 10. Opět další hovadina stejně jako vztahy Franty a Mikiho. Ten kdo píše tyhle scénáře by se měl už konečně probrat do reality protože ten seriál je díky němu čím dál tím větší pí***ina.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.