Vysmátí Štikovi: Dluhy přes 3 miliony, dávky z pracáku, ale Štiková létá první třídou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vysmátí Štikovi: Dluhy přes 3 miliony, dávky z pracáku, ale Štiková létá první třídou!

Charlotte Štiková
Charlotte Štiková (Foto Aha! – Roman Souček, Facebook)

Ti jsou snad nezničitelní! Jako by jim nestačilo, že stihli nasekat dluhy přes tři miliony. Jako by jim nevadilo, že se jim směje celý národ pro jejich naivní pokus dostat se mezi česku smetánku s holým zadkem a noblesou na leasing. Zatímco táta Štika čeká na dávky z pracáku, máma Štiková léta první třídou po Egyptě…

Jejich příběh by pomalu stál za zfilmování. Poté, co se provalilo, že jejich nóbl dům v Hostivice není jejich a že exekutoři na ně mají pifku kvůli desítkám dluhů, se rodinka rozhodla zmizet a přestat se chodit na večeře (zdarma) na večírky celebrit. Jenže poměrně brzy byla vypátrána ve Velkých Přílepech. Následně byl táta Štika spatřen na pracáku, kde si pravděpodobně vyběhával dávky pro nezaměstnané. A co jeho žena, nejznámější z celého klanu, tvůrce projektu Quentin máma Štiková?

Tu prý pozorný čtenář Blesku nachytal na palubě letadla mířícího do egyptské Káhiry. Kromě toho, že lze dlouze spekulovat o tom, kde si zase milovnice kýče půjčila na letenku a kdy kvůli letu přijde další exekuce, je zajímavé, že necestovala ekonomickou třídou (hanlivě nazývanou prasečák), ale byznys třídou, kterou cestují boháči a lidé, kterým na nějaké té koruně nesejde. Podle svědka, který ji spatřil, cestovala sama, a když si všimla, že ji fotí, snažila se skrývat.

Otázkou pochopitelně zůstává, co dělá Štiková v Egyptě. Dříve totiž vycestovala jen na výprodejovou dovolenou do Bulharska, kterou sice vydávala za luxusní, aby se záhy zjistilo, že bydlela v hotelu poněkud horší kvality. Sama pak sice tvrdila, že měla takřka prezidentské apartmá a poněkud zmateně uváděla, že její velekyprou dceru Charlotte lovili na pláži Italové (v Bulharsku?), ale na to jí nikdo neskočil. Zvlášť, když se zjistilo, že přicestovala do Čech relativně brzy a zřejmě ze strachu z exekutorů ještě týden tvrdila, že je tisíce kilometrů daleko.



Autor:  ph

Přečtěte si
jezibababa
5. 2. 2014 • 20:46

Prasata by od ní mohla pochytit špatné způsoby ...

nofar
5. 2. 2014 • 20:19

Turisticka trida ze je prasecak? Pak nechapu, co prasnice Stikova pohledavala v prvni tride.

bobosa
4. 2. 2014 • 20:12

Do štiky má daleko,,toto je prasečí hlava..

majojo
4. 2. 2014 • 12:39

Chyba, aháči, chyba! Měl předcházet článek, že se po rozchodu dcery Doroty s mužným kadeřnickým guru nechala Monika ostříhat na kluka (což jí mimochodem nepomohlo - ovšem kdyby to byla ona). No a že koupili takovou trapárnu z mobilu nějakého debila, to už je vrchol. Čímž samozřejmě nefandím rodince Štikových.

657096
4. 2. 2014 • 12:39

To to jsou hnusný asocialové k teří si hrajou na ně co co nikdy nebudou hnusný smradlavý podvodníci celá ta jejich podařená familie...do basy sníma ......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.