Tajemství nového bytu Richarda Genzera: Pořídil si ho kvůli exmanželce a dětem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tajemství nového bytu Richarda Genzera: Pořídil si ho kvůli exmanželce a dětem!

Tady na pražské Národní třídě nyní herec bydlí a vodí si tam své děti.
Tady na pražské Národní třídě nyní herec bydlí a vodí si tam své děti. (Foto Aha! – Petr Novotný,Foto Aha! – Roman Souček, Pavel Machan, Marek Pátek, ara)

Opustil teplo domova, které herci Richardu Genzerovi (47) zajišťovala jeho milenka Markéta Jiránková (37). Je to snad kvůli jiné ženě? Ne! Genzer chce mít prostor pro sebe a své děti!

V zákulisí TV Prima se šuškalo, že se pár rozešel, ale oni to vidí jinak. „My spolu jsme a budeme. Jen už nechceme čelit těm pomluvám,“ řekla deníku Aha! Jiránková a Richard vše následně potvrdil ve VIP zprávách: „My jsme furt spolu, vedle sebe se probouzíme, usínáme. A jestli si někdo něco vymyslel, tak my to tak necháváme, nebo já to tak nechávám.“


Podle našich informací si Geňova manželka Linda Finková (45) nepřeje, aby se Jiránková s dcerou Viktorkou (15) a synem Matyášem (5) vídala, proto byl oblíbený Partičkář nucen vytvořit pro ratolesti nové zázemí.
„My se nestěhujeme, akorát jsem neměl kde mít děti, tak jsem si udělal byt s dětma, ale jinak jsme furt s Markétou. Když jsem já s dětma, tak jsem u sebe v bytě, ale nic se nemění,“ rozpovídal se na Primě Genzer. Navíc troška soukromí prý také neuškodí.
„Jak se říká, chlap potřebuje klid na takový ty svoje osobní chvilky, jako podrbat pod slipama nebo tak,“ smál se už Geňa, který se o své potomky pečlivě stará. Jeho dospívající dcera mu například pomáhá s dovybavením nového domova.



Přečtěte si
nudilka
24. 2. 2014 • 19:37

Vy se znáte?

nudilka
24. 2. 2014 • 19:36

Neuhnala.Oni se chtěli vzít protože už měli dítě a Hogo Fogo to udělalo jako fór.Kdyby sis dobře "vzpomněla" a poslechla si pár rozhovorů nebo článků,tak tu nebudeš pindat.

lena40
3. 2. 2014 • 18:31

Těhotná nebyla, to už byla holčička na světě. A Genzer tehdy někde řekl, že by si Finkovou rád vzal, ale ona že nechce. Tak ji ukecali, aby si ho vzala, že to udělají v HOGO FOGO. A Finková tam byla ve svatebních šatech a malou měla na ruce. Té bylo určitě už přes rok.

janapi
3. 2. 2014 • 17:21

To je fakt, na to si vzpomínám.To že byla svatba platná-jsem se dozvěděla až po letech. Ale nejsem si jistá-nebyla již v té době těhotná?

eblanche
3. 2. 2014 • 13:48

Vzpomínám si, jak ho uhnala. Nechtěl si ji vzít, tak na něho vymyslela fintu - v pořadu hogo fogo jako překvapení přišla ve svatebním, jako že bude svatba, zíral jak vyoraná myš, nevěděl jestli je to sranda nebo doopravdy, tak řekl ano a nestačil se divit, že je to doopravdy. Chudák Geňa

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.