Těhotná Stryková z Ordinace pár dní před porodem: Nosí bundu Waldova vnuka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Těhotná Stryková z Ordinace pár dní před porodem: Nosí bundu Waldova vnuka!

tryková s přítelem Matějem Matuškou. Jana se do svých věcí nevejde, takže nosí Matějovu bundu.
tryková s přítelem Matějem Matuškou. Jana se do svých věcí nevejde, takže nosí Matějovu bundu. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček, TV Nova, ara , koláž Ahaonline.cz )

Jako nastávající maminka už Jana Stryková (34) alias sestřička Kateřina Vránová ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 počítá dny do chvíle, kdy na svět přivede pravnuka zpěváka Waldemara Matušky (†76). Deník Aha! vám přináší exkluzivní fotografie z romantické procházky nastávajících rodičů.

V Ordinaci musela bříško maskovat všemožnými způsoby, v soukromí si s tím hlavu neláme. Navíc se herečka tak »rozrostla«, že jí už schází garderoba. Přítel Matěj proto musí při venčení psa mrznout v lehké bundičce, zatímco Jana byla zabalená do jeho prostorné zimní bundy.


Odpoledne pár vyrazil do centra Prahy. To už měl ale Matěj na sobě svoji bundu a budoucí maminka musela chtě nechtě do své, kterou už nedopne. Zimu tak zaháněla jídlem, čokoláda přece vždycky zahřeje.
Přestože je herečka v osmém měsíci, žádné těhotenské problémy nemá. „Cítím se báječně. Vážně mě nic netrápí,“ svěřila se Aha! Stryková. Přesný termín porodu neprozradila. „Na miminko se strašně těšíme,“ dodala jen. Rodiče zatím neznají ani pohlaví miminka, kluk by měl být Jáchym a holčička Anička.
Do Ordinace ovšem Stryková naskočí co nejdříve. „Zatím máme scény s Janou předtočené,“ řekl zdroj z TV Nova.



Autor:  kl

Přečtěte si
lipno
1. 2. 2014 • 16:24

Odkud okradla Smuclerová: Vtipy 1987-51 === Pasažér na Titaniku, zachvácen panikou, lomcuje s kapitánem: "Kapitáne, kapitáne, jak daleko je to k nejbližší zemi?" - "Dvě míle." - "Kterým směrem?" - "Směrem dolů."

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.