Vzpomínáte na doktorku Terezu Valšíkovou z Ordinace? Ukázala svou dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vzpomínáte na doktorku Terezu Valšíkovou z Ordinace? Ukázala svou dceru!

Monika Zoubková hrála v Ordinaci dva a půl roku.
Monika Zoubková hrála v Ordinaci dva a půl roku. (Profimedia.cz, TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Herečka Monika Zoubková (37) patřila skoro tři roky mezi největší hvězdy Ordinace v růžové zahradě. Pak ale v roce 2010 náhle zmizela, odešla na vlastní žádost. Chtěla se víc věnovat své dcerce Emmě, kterou teď po dlouhé době ukázala novinářům.

Monika je jednou z mála hereček, které opustily skvěle placenou roli v seriálu dobrovolně. „O odchodu jsem uvažovala delší dobu. Myslím, že čas se naplnil, a moje Tereza prožila za ty tři roky víc než mnozí za jeden život,“ svěřila se po odchodu Aha! Zoubková, která na sobě tenkrát začala pozorovat nepříjemné souznění s rolí nešikovné a poněkud labilní doktorky. „Nechci se stát Terezou Valšíkovou na celý život. Být jednou postavou je prokletí herců. A to jsem nechtěla,“ dodala herečka, která se následně začala věnovat více divadlu, ale objevila se také v seriálu Taková normální rodinka nebo propadákovém filmu Operace Dunaj.



Monika přišla s Emmou na premiéru nového filmu a všechny přítomné překvapila. Nevypadá totiž ani o den starší, než když oblíbený seriál opustila. Jen dcera Emma je už pětiletá, navíc na ni doma čekala ještě mladší dcera – dvouletá Stella Marie. Jak se zdá, manželství se šéfem činohry Národního divadla Michalem Dočekalem herečce prospívá.



Přečtěte si
soorry
2. 2. 2014 • 12:41

Nehrála v seriálu Rodinka, ale ve filmu Taková normální rodinka, s Mádlem, Holubovou, Hybnerovou...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.