Hvězda Ulice Jaroslava Obermaierová (67): Na pohřbu s urnou v ruce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda Ulice Jaroslava Obermaierová (67): Na pohřbu s urnou v ruce!

Fotografie
Fotografie (internal)

Jako největší drbna z Ulice si takovou událost, jakou je pohřeb seriálové dcery Rudolfa Hrušínského (67), nemohla nechat ujít! Pro herečku Jaroslavu Obermaierovou (67) to ale bylo natáčení s velkým sebezapřením. Pohřby totiž z duše nenávidí a prostředí obřadních síní ji sžírá.

Zašla na hrob maminky

„Bylo to nepříjemné natáčení, to víte, ta atmosféra na vás dolehne, ať chcete nebo ne. Strávili jsme tam asi půl dne, pocity jsou to zvláštní,“ prozradila herečka s tím, že díky natáčení ale mohla spojit nepříjemné s užitečným. „V prodlevách mezi natáčením jsem alespoň zašla na hrob maminky, kam jinak moc nechodím. Návštěva hřbitovů mi zkrátka nedělá dobře,“ tvrdí Obermaierová.

Maminku oplakala v těhotenství

Smrt maminky zasáhla Jaroslavu Obermaierovou snad v nejhorším možném období. „Zemřela mi týden před narozením syna Jarouška. Tatínka jsem neměla už od mých deseti let. A bývalý manžel Richard mi nedal ani korunu, ještě jsem ho musela živit. Tak si umíte představit, jak jsem na tom asi tehdy byla psychicky,“ svěřila se před časem herečka deníku Aha!

Do krematoria chodí často

Do strašnického krematoria Obermaierovou v nedávné minulosti už mnohokrát přivedla úmrtí jejích blízkých. „Na pohřby moc nechodím, nemám to ráda. Ale pokud jde o někoho opravdu blízkého, chápu to jako povinnost,“ říká Obermaierová smířeně.


Čtvrtý pohřeb v Ulici

Pohřeb Kláry Peškové v podání Hany Igondy Ševčíkové (43) byl pro ni už čtvrtým smutečním obřadem v Ulici.

V roce 2006 jako drbna Nyklová pochovala prvního manžela Stanislava Nykla, kterého hrál Bronislav Poloczek (†72), o dva roky později byla na pohřbu Václavu Královi v podání Radoslava Brzobohatého (†79) a na začátku roku 2010 pohřbila druhého chotě Stanislava Zindulky (81) alias Miloslava Stárka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.