Hvězda Ordinace Iva Hüttnerová: Neodkladná operace! Přestala vidět... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda Ordinace Iva Hüttnerová: Neodkladná operace! Přestala vidět...

Iva Hüttnerová podstoupila před třemi týdny operaci.
Iva Hüttnerová podstoupila před třemi týdny operaci. (Foto pro Aha! - TV Nova)

 Strach o oči a hrůza z toho, že už nebude moct hrát ani malovat! Herečka a malířka Iva Hüttnerová (65) před třemi týdny skončila s očima na operačním stole. Bála se, aby nepřišla o zrak i milovanou práci a neskončila třeba jako bezdomovkyně. Tou byla i její Jolana Lepařová v Ordinaci v růžové zahradě, než se dostala do rodiny Suchých.

Představitelka rozšafné hospodyně v domácnosti Zdeny Suché a Davida Suchého v podání Dany Morávkové (42) a Jana Čenského (52) má za sebou dvojí zákrok. „Neviděla jsem nablízko a při operaci mi navíc zjistili šedý zákal. Tak mi ho taky odoperovali,“ prozradila Aha! Hüttnerová. Brýle na dálku nosí už od mládí, je na ně zvyklá. Když ale přestala vidět nablízko, znervóznilo ji to. Musela pod kudlu.


„Největší obavy jsem měla z toho, že se to provádí při vědomí, že všechno vidíte a slyšíte,“ přiznala Iva. „Myslím, že oslepnutí je nejhorší nemoc. Neumím si představit, že bych neviděla, “ svěřila se.


Naštěstí vše dobře dopadlo. „Nebolelo to a za čtvrt hodiny bylo po všem,“ míní s úlevou Hüttnerová.



Přečtěte si
ivoadler
31. 1. 2014 • 10:33

Měl jsem tě za primitiva, ale musím trochu poopravit své mínění.

ivoadler
30. 1. 2014 • 17:51

Ku.uva, mrdnikateli, teďs mně dostal. Jasně, že taky patlám, ale já to mám jako hobby. A doufám, že nejsem přiblble dobráckej. Toi by mně srralo nejvíc.

repro
30. 1. 2014 • 12:20

Je to baba!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.