Marek Taclík z Kriminálky Anděl v bolestech: Chtěl být frajer a doplatil na to! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Marek Taclík z Kriminálky Anděl v bolestech: Chtěl být frajer a doplatil na to!

Ještě před dvěma týdny musel Marek Taclík používat kvůli operaci kolene při chůzi berli.
Ještě před dvěma týdny musel Marek Taclík používat kvůli operaci kolene při chůzi berli. (FTV Prima, ara )

 Vyhublý na kost, ve tváři smrtelně vážný výraz a v jedné ruce berli, bez které by neušel ani půl metru! Takhle dorazil Marek Taclík (40) alias vyšetřovatel Oliver Hajn z kriminálky Anděl na natáčení primáckého pořadu Máme rádi Česko. Kolegové se dokonce obávali o jeho zdraví. Deník Aha! ale ví, co herce trápí!

„Pan Taclík byl během natáčení hodně uzavřený. To, že přišel o berli, okomentoval jen velmi stroze. Řekl, že byl na operaci menisku a dál to nechtěl rozvádět,“ prozradil zdroj ze zákulisí natáčení, které proběhlo už 12. ledna.

Očividně měl bolesti
Kvůli roli zhubl 15 kilo a dalo se očekávat, že se sportem zhuntované tělo brzy ozve. V létě přijel Taclík do Karlových Varů na filmový festival na kole! „Jel jsem dva a půl dne, na tři etapy,“ chlubil se tenkrát Marek. Jenže teď platí daň!
„Byl jsem na operaci s meniskem. Vše je ale v pořádku, dnes už berle nemám,“ svěřil deníku Aha! Taclík, jehož tajemství nynějšího života je jasné. „Recept je jednoduchý: nežrat a hlavně každý den kolo a běh,“ tvrdil herec při prvních úspěších svého hubnutí. Jestli mu ale fyzička a mladistvý vzhled přinesly i vytouženou ženu, o tom herec nadále mlčí. Jisté je, že teď bude muset na pár týdnů na sport zapomenout! Co mu operovali?
Poranění menisku je jedno z nejčastějších úrazových postižení kolenních kloubů a vzniká většinou špatně koordinovaným rotačním pohybem. Při roztržení menisku se objeví bolest, otok a omezená pohyblivost v kloubu. Operace je miniinvazivní, ošetření nebo částečné odejmutí menisku trvá 15 minut. Pacient jde odpoledne domů a už po pár dnech rehabilituje.



Autor:  kl,zej

Přečtěte si
jity
28. 1. 2014 • 10:45

V tom pořadu Taclíke nevypadal zrovna zdravě a vůbec mu to neslušelo. Shodit potřeboval, ale toto už je přehnané.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.