Charlotte zůstalo po rozchodu tetování: Štiko, máme řešení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Charlotte zůstalo po rozchodu tetování: Štiko, máme řešení!

Tento vztah je už minulostí, kdo nahradí kadeřníka Michala?
Tento vztah je už minulostí, kdo nahradí kadeřníka Michala? (Foto Aha! – Roman Souček, Facebook)

Věčně vyprsená Charlotte Štiková (17) se vzpamatovává z dramatického rozhodu se svým Michalem. Ještě před pár týdny byli jako dvě hrdličky, teď po velké lásce zbylo jenom tetování se jménem bývalého na zápěstí.

Charlotte Štiková uveřejnila na svůj sociální profil smutný status, ve kterém lituje promarněných dvou let. Pár se prý rozcházel velmi dramaticky a to hlavně kvůli tomu, že mladého Michala přestaly bavit praktiky, které nejmladší Štika nejspíše pochytila od své matky. „Kontroluje mi mobil, Facebook, všechno. Pořád jí musím vysvětlovat, kdo je která holka a že s ní nic nemám. Ty výslechy mě nebaví,“ svěřil se dokonce Michal serveru super.cz.

Neustálá buzerace už přestala bavit a vztah ukončil. Charlotte tak kromě zlomeného srdce zůstalo na zápěstí tetování s jeho jménem. A protože si teď exekucí postižená rodina nemůže dovolit ani další levnou dovolenou v Bulharsku, natož finančně náročné odstranění tetování, ahaonline.cz připravilo Štikové pár tipů, na koho se může příště zaměřit!

Michalové ve světě showbyznysu:

Michal Penk (45)

Pěvecký idol osmdesátých let, prošel si drogovou závislostí a má syna. Větší věkový rozdíl by Charlotte určitě zvládla, stejně jako její sestra Ornella (20), která sdílí lože s Pepou Koktou (56).

Michal Kurtiš (24)

Sympatický vítěž StarDance 2013, po jeho boku by kulaťoučká Charlottě možná i zhubla i pár kil a její prsa by se zmenšila natolik, aby půlkou nepřepadávala z podprsenky.

Michal Červín (45)

Zkrachovalý milionář by do famílie Štiků zapadl nejlépe. Bývalá hvězda z reality show »Vem si mě!« má být osmi lety potrestán za zpronevěru.

Hokejky, kopačky…

Tady to nebude tak jednoduché. Sportovci jsou horkým zbožím a Charlotte by musela pořádně zabojovat.

Michal Frolík (25)

Momentálně randí s modelkou Kobzanovou, ale vztahy modelka- hokejista,všeobecně nemají dlouhou životnost. Charlotte by ale v chladné Kanadě nemohla tolik vystrkovat svoje čtyřky.

Michal Kadlec (28)

Fotbalista sice teď bere na drahé dovolené silikonovou modelku Mašlíkovou, ale díky svému výběru ukázal, že je to »horňák«. V těchto vodách by štika mohla něco ulovit…

Kdyby to (nedejbože) nevyšlo…

Odstranění tetování není jednoduchá, ani levná záležitost. Místo na zápěstí je navíc citlivé kvůli jemné kůži. Cena za odstranění centimetru čtverečního se pohybuje okolo 180 korun, přičemž se zásah musí několikrát opakovat. A černá barva jde z kůže nejhůře.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.