Studenková (59) je kočka: Bylo jí 18, když se její milenec narodil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Studenková (59) je kočka: Bylo jí 18, když se její milenec narodil!

Zdena Studénková v seriálu První republika.
Zdena Studénková v seriálu První republika. (Foto: ČT )

Slovenská herečka Zdena Studenková byla vždycky krasavice, ale že bude sklízet závistivé pohledy o mnoho mladších kolegyň i na prahu šedesátky, to by čekal málokdo. V jejím případě se nabízí porovnání se zpěvačkou Petrou Janů (61), která stejně jako paní Zdena vypadá ve svém věku neuvěřitelně. Jak to že pro ně čas neplatí?

Pikantní a zároveň příznačné je, že si Studenková se svou luxusní vizáží může dovolit milence, který se narodil v době, kdy za sebou herečka již nějaký milostný románek měla. Partner Studénkové Braňo Kostka (41) se totiž narodil, když bylo herečce 18 let! A že by vedle sebe milenci působili nějak nepatřičně, to se rozhodně nedá říct. Dvojice se objevila na koncertě Michaela Bublého (38), kde si dala dostaveníčko domácí smetánka.


Do Prahy se necpe, na Slovensku jí je dobře


Studenková se aktuálně objevuje v úspěšném seriálu První republika, ale módě, kdy se řada slovenských umělců přestěhovala do Prahy, nepodlehla. Spanilá herečka to v Blesku vysvětluje takto: "Jsme na Slovensku dobře etablováni a můj partner Braňko tam má práci, je muzikant a hraje i s Richardem Müllerem." Hlavně se nemračit

Jestli vás zajímá, jakým kouzlem se udržuje Zdena Studenková tak sexy a svěží i ve zralém věku, tak za tím je především péče o tělo i ducha. "Hlavní roli hraje nálada, když není člověk zamračený, hned vypadá o mnoho let mladší. Stačí se mít rád a je potřeba myslet na to, že chceme vypadat dobře pro partnera.



Autor:  tur,moc

Přečtěte si
mirkazam
1. 4. 2015 • 07:49

A smím se zeptat,kde se jako zpěvačka předvedla ???

mirkazam
1. 4. 2015 • 07:47

No ona ta krása něco stojí...Z blízka je pěkně ,,vylepšená "...A u Deneuve je to stejné.Pěkně udělané paničky,ale bohužel,už to není,co to bývalo...

horymarianske
6. 4. 2014 • 11:35

Tak že by byla Studenková vždycky krasavice ?? Jsem starší než ona, ale nepamatuji se, že by "krasavice", je celkem hezká, ale namyšlená, pokud jim to spolu s mladším partnerem zatím klape, ale až jí bude 70, jemu bude 52, tak to nevím, zda vztah vydrží.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.