Čvančarová ohrozila Plánkovou: Dlouhé měsíce proti sobě šly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Čvančarová ohrozila Plánkovou: Dlouhé měsíce proti sobě šly!

Vlastní krk i přes zákaz producentů nasadili Jiří Vyorálek (39) a Ján Koleník (34) při natáčení akční scény na koních, kterou jste v První republice mohli vidět včera večer. Původně ji měli točit kaskadéři, ale herci si u režiséra Bisera Arichteva prosadili, že to natočí sami. „Dostali deset lekcí jízdy na koních. Kdyby se jim ale něco stalo, byl by to velký průšvih, protože by muselo být přerušeno natáčení. Situace došla tak daleko, že oba pánové měli jízdu na koni zakázanou přímo od producentů,“ prozradil Aha! zdroj ze zákulisí natáčení. Přesto ji oba herci natočili. „Měl jsem z toho obrovský respekt a opravdu jsem si dával pozor,“ řekl k tomu Jiří Vyorálek.
Vlastní krk i přes zákaz producentů nasadili Jiří Vyorálek (39) a Ján Koleník (34) při natáčení akční scény na koních, kterou jste v První republice mohli vidět včera večer. Původně ji měli točit kaskadéři, ale herci si u režiséra Bisera Arichteva prosadili, že to natočí sami. „Dostali deset lekcí jízdy na koních. Kdyby se jim ale něco stalo, byl by to velký průšvih, protože by muselo být přerušeno natáčení. Situace došla tak daleko, že oba pánové měli jízdu na koni zakázanou přímo od producentů,“ prozradil Aha! zdroj ze zákulisí natáčení. Přesto ji oba herci natočili. „Měl jsem z toho obrovský respekt a opravdu jsem si dával pozor,“ řekl k tomu Jiří Vyorálek. (Foto Aha! – Dana Kolářová, archiv ČT)

Utkaly se o hlavní ženskou roli v novém retro seriálu České televize První republika. Jitka Čvančarová (35) a Markéta Plánková (35) byly do poslední chvíle horkými adeptkami. Přezkušování hereček a rozhodování, která z nich je pro postavu Kláry Léblové-Valentové nejvhodnější, trvalo dlouhé čtyři měsíce! Čvančarová nakonec doplatila na své bujné poprsí...

„Chvíli to vypadalo, že to bude Čvančarová, pak Plánková, a tak pořád dokola. Nakonec se typově víc hodila Markéta. Bylo to těžké rozhodování, obě jsou kvalitní herečky," prozradil Aha! zdroj ze štábu seriálu. „Markéta se ale pro tu roli hodí víc, protože je něžnější. Jitka je taková sexice, ta by svého hereckého partnera Jiřího Vyorálka převálcovala, a to by se nehodilo," vypočítává důvody, pro které Plánková vyfoukla Čvančarové lukrativní roli.


15 tisíc za den
Honorář 15 000 korun za natáčecí den, kterým se může nyní Markéta chlubit, by určitě brala každá. Jitka na sobě zklamání ale nedává znát a neúčast v seriálu ji prý ani trochu nemrzí. Má prý práce nad hlavu.... „Natáčela jsem ve stejné době film s Honzou Hřebejkem, nebylo by možné skloubit dva tak náročné projekty najednou,“ omlouvá si svůj neúspěch Čvančarová.


To Plánková si na První republiku čas udělala. Dokonce kvůli ní ukončila své šestileté působení v Ordinaci v růžové zahradě. „Natáčení První republiky je tak náročné, že se těžko kloubí s dalšími projekty. Zjistila jsem, že skoro nevidím rodinu, a to jsem nechtěla dopustit,“ sdělila Aha! herečka, jejíž postavu doktorky Mázlové nechali scenáristé Ordinace zemřít.

Na exkluzivní záběry z natáčení se můžete podívat v galerii!



Přečtěte si
levandulova
24. 5. 2014 • 18:21

Cvancarku si v te roli fakt predstavit neumim, nema v sobe pokoru, odusevnelost, ani cudnost...

Jirka1313
31. 1. 2014 • 12:56

Přesně tak. Ze začátku byla hezká a milá. Z neznámého důvodu později dospěla k závěru, že je chytrá a začala prezentovat moudro. K tomu ztloustla a stala se po všech stranách nesnesitelnou.

Jirka1313
31. 1. 2014 • 12:53

Nechápu, proč bylo těžké rozhodování?

ho.no
26. 1. 2014 • 21:09

lépe bych to neřekla

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.