Petr K. na detektoru lži: Vyskytly se nejasnosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Petr K. na detektoru lži: Vyskytly se nejasnosti!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nejnovější vyšetřovací verze o egyptské tragédii, totiž, že za otrávení rodiny stojí zesnulá Monika (†36) poněkud zastínila podrobnosti o výsledku zkoušky na polygrafu, lidově řečeno detektoru lži. Sám Petr K. (35) se zkoušky vehementně dožadoval, ale prý nedopadla úplně jednoznačně.

Jak to probíhalo?

Testování spočívalo v poměrně jednoduché metodě, která měla odhalit, zda Petr K. něco zatajuje. Mluvčí policie Gabriela Holčáková nebyla ohledně výsledků příliš sdílná. "Dotyčný prošel fyziodetekčním vyšetřením," potvrdila pouze. Blesku se však podařilo získat detaily jiného, dobře informovaného zdroje: "Údajně jen vzali jeho výpověď a oznamovací věty (z jeho původní výpovědi o událostech v Hurghadě - pozn. red.) obrátili v otázky."


Nejasnosti v toleranci

Mělo jít o sérii několika desítek otázek, které se navíc někdy opakovaly. Celé testování zabralo tři a půl hodiny. Petr K. prý zřejmě prošel přesto, že se u jedné z odpovědí na detektoru vykazovala nejasnosti. To je prý ale v toleranci. Sám pozůstalý po obou ženách nemá o výsledcích ani potuchy. "Nemyslím, že bych se je někdy dozvěděl," řekl Blesku.

Přečtěte si
horymarianske
26. 1. 2014 • 15:57

Myslím, že chyba byla na egyptské straně v hotelu, proto ten fofr s úklidem pokoje, aby se nic nenašlo, zemřelé dovezli za dlouhou dobu, bez orgánů, aby se jóó nic nenašlo. Do Egypta nikdy !!!

tenzmrtodvedle
26. 1. 2014 • 12:02

Ten hajz* Kramny by uz davno mel sedet,za to co udelal te male holcicce. Svin* jedna ,nechal je obe umirat v agoniich jako nejake odpadky a ted se zebe jeste snazi delat chudinku? Snad se jednou najde reznik na tohle nadute pr*se..

ferdinand6
25. 1. 2014 • 15:41

Pochybuji, že by jela na vysněnou dovolenou a tam zabila sebe i dítě. Jsou to jen doměnky, ale ten slizoun v tom může mít prsty, proč je proboha nevzal k doktorovi!

janapi
25. 1. 2014 • 12:04

Nu bylo by zajímavé-posadit na detektor někoho z Blesku-to by bylo lží! Pokud u několikahodinovém zkoumání byla pouze 1 odpověď nejasná-v žádném případě to nedělá z dotyčného viníka!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.