Kdo Landovi zahřívá postel? Mirjam na Žitovo turné kašle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kdo Landovi zahřívá postel? Mirjam na Žitovo turné kašle!

Landu milenka odkopla, jeho manželka chlapa má!
Landu milenka odkopla, jeho manželka chlapa má! (Foto: Aha! - Zbyněk Pecák, Roman Souček, koláž Ahaonline.cz)

Podivná móda, kdy muž ve zralém věku opouští ženu, která mu vychovala děti a začne pálit po mladých, narušila i dříve soudržnou rodinu Landových. Dříve nerozlučnou partnerskou i tvůrčí dvojici dnes spojují právě ty děti a pocit trpkosti. Zatímco Daniel "Žito" Landa (45) dostal od milenky  a zlatokopky Olgy Lounové (32) kopačky, Mirjam Landa (44) si užívá s chlápkem, který se po jejím boku objevuje již od podzimu. A my konečně víme, kdo to je!

Landovy prachy ji nezajímají

Žito ani nestihl dokončit svůj velkolepý plán plný světových rekordů, a už soutěží o největší parohy. Mirjam zatím stále, zřejmě s ohledem na děti, novinářům krach vztahu s plešatým kejklířem Žitem nepotvrdila, ale to je v tomhle případě spíše kosmetický detail. V minulosti byla Danovi oporou při všech jeho akcích, jenže teď ji chystané Landovo turné nezajímá, i když to bude pěkný mlýnek na peníze.


Kdo je milenec?

Manželka zpěváka totiž přiznala, že její vlastní práce je pro ni v současnosti důležitější, než nadcházející show bývalého miláčka-drsňáka. Blesk navíc zjistil, kdo je ten pán, který se ve společnosti Mirjam Landa pravidelně ukazuje. Jmenuje se Michal Cvrček (45) a nebude to jen tak ledajaký kamarád. "Jsem producent a s Mirjam pracujeme na různých projektech," uvedl majitel obarveného číra.



Přečtěte si
pomahatachranit
25. 1. 2014 • 13:42

To víš že jo, ty rádobyvtipná nulo..

dzambulka
25. 1. 2014 • 08:06

Kdo je to Landa? Neznam ho. Ani nevim, ze by nekdy zpival. Zase nejaka lacina reklama na nejakeho poutoveho zpevaka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.