Nečekaný zvrat v egyptské kauze: Zabíjet měla Monika (†36)!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Nečekaný zvrat v egyptské kauze: Zabíjet měla Monika (†36)!?

Monika, Klárka a Petr
Monika, Klárka a Petr (reprofoto TV Nova)

Od smrti Moniky (†36) a Klárky (†8) v egyptském letovisku Hurghada uběhlo už 178 dní. Nikdo nebyl potrestán, nikdo nebyl dokonce ani obviněn. Teď se objevily zprávy, že z vyšetřovacích verzí zůstala na stole prakticky jediná, tedy ta, že jed do pití dala sama Monika!

Petr K., který jediný z rodiny otravu přežil, od začátku důrazně odmítal to, že by měl na smrti své ženy a dcery jakýkoliv podíl. A podle neoficiálních informací Blesku by policie opravdu měla pracovat s verzí, že smrt přišla z rukou Moniky.  „Vyšetřování se zřejmě uzavře jako sebevražda Moniky. Asi chtěla s sebou vzít i Klárku a Petra. Vše tomu nasvědčuje,“ šokoval zdroj deníku. Verze, že šlo o plánovanou sebevraždu Moniky, která se rozhodla na tomto světě nenechat ani svou dceru, byla ve hře od začátku, ale policie pochopitelně musela prošetřit i všechny další možnosti.

Zástupci vyšetřovatele se k novým informacím celou dobu nechtějí vyjadřovat a výjimku neudělali ani teď. „Pokračujeme v prověřování případu. Žádné informace ke zveřejnění nemáme,“ řekla stroze mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková. Rodina Moniky variantu, že by zabíjela Monika, kategoricky odmítá. „Je to absurdní. Monika měla ráda život, sebevražda mi nedává smysl,“ řekl Blesku Moničin bratr. A Petr K. reagoval na nové informace překvapeně: „To je pro mě úplná novinka,“ pronesl jen.

Jak už bylo řečeno, vyšetřování dál pokračuje a stále se mohou objevit nové informace. Je otázkou, zda se vůbec někdy dozvíme, co se v hotelovém pokoji skutečně odehrálo. Do oficiálního uzavření policií zůstává vše nadále otevřené a nejasné.



Autor:  ph,et

Přečtěte si
inocenta
25. 1. 2014 • 11:36

Nyslím, že to byl personál hotelu, a žiravinu jim mohli dát do mžaludku až při pitvě.

jecmen44
25. 1. 2014 • 00:20

Policie naznačila, že smrt Češek v Egyptě nebyla sebevražda !!! ......žádná sebevražda!...zamordoval je Kramnozrůda.!!! http://ostrava.idnes.cz/smrt-cesek-v-egypte-policie-naznacila-ze-neslo-o-sebevra zdu-p4n-/ostrava-zpravy.aspx?c=A140124_160015_ostrava-zpravy_ama

avena1
24. 1. 2014 • 23:28

Pamatuji se, že ještě z Egypta posílal Kramný k nám do ČR nějaký balíček a pak prý bude policii jasno. Co v něm ale bylo, to už pak nenapsali, a jak je vidět, jasno není dosud.

janapi
24. 1. 2014 • 22:46

A co říkáš na možnost-že Monika chtěla původně otrávit Petra? Proto trvala na této dovolené a pak že si změní život. Petr ulehl (že mu bylo špatně jako prvnímu to říkal hned na počátku) a tekutinu nevědouc vypila i Klárka. Monika si to uvědomila-když začalo být zle i Klárce a proto sama dopila zbytek! Petr se z toho stačil dostat-pravděpodobně si vzal nějaké léky (každý si bere sebou třeba na zažívání...)...ale Monika s touto situací nepočítala a zazmatkovala-nevzala si nic a ani nic nepodala Klárce. V noci (k ránu)se probral Petr a šel pro nové pití-neboť na pokoji již nic nebylo....další již je známo. Toho lékaře vlastně měla volat Monika! Že je to přitažené za vlasy...ale i toto je možnost, kterou je nutno brát v úvahu! Zkrátka: Kdo jinému jámu kopá-sám do ní padá (bohužel i s Klárkou)!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.