Růžičková (†67) o nenávisti s Jiráskovou (†81): Kdyby aspoň držela hubu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Růžičková (†67) o nenávisti s Jiráskovou (†81): Kdyby aspoň držela hubu!

Jiřina Jirásková bzla fanatickou komunistkou.
Jiřina Jirásková bzla fanatickou komunistkou. (Marek Pátek / Aha)

Dvě slavné herečky a dva naprosto nesmiřitelné temperamenty.  Na jedné straně ženská z lidu, pěkně od rány a přátelská. Na straně druhé dáma s odstupem, trochu intrikánka a povýšená nad ostatní. To nemohlo fungovat dohromady a také, že ne.

Ubližovala lidem

Helena Růžičková měla k Jiřině Jiráskové řadu výhrad. A protože jí kontroverzní pozdější ředitelka Vinohradského divadla pěkně pila krev, neváhala ve svých knihách prozradit proč. "Že ublížila mně, když se nelichotivě vyjádřila o mém synovi, když byl těžce nemocnej, mě zasáhlo, ale ona ublížila tolika lidem," naráží Růžičková na udávání a jiné škodění, jehož se Jirásková měla dopouštět.


Ohromná komunistka

Těžkotonážní komička tím ale neskončila a před rokem zesnulou herečku pranýřovala otevřeně dále. Neskutečně mě fascinuje, že vypráví o Bohu a že je pravičačka, a přitom od svých osmnácti byla ohromná komunistka. Kdyby aspoň držela hubu," nebrala si servítky Růžičková. Ty dvě se tedy moc rády neměly, co říkáte?

Přečtěte si
.tg.bb
19. 2. 2020 • 13:00

Paní Růžičková i její syn = morbidní obezita se všemi následky, zejména porucha metabolismu je taková lahůdka lidí, co mají bezedný žaludek. To se to pak život tráví na metabolické jednotce a vzývá se stát, aby se postaral. Zatímco paní Růžičková byla dobrý herečka, syn hrál jen svojí tloušťkou a díky mámině protekci.

tacoo
17. 6. 2014 • 13:01

Jdi se oběsit, ty zmetku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.