Rolins bude cvakat, ale cuká se: Víme, kolik chce vdova po Rotreklovi! Slovenka šílí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rolins bude cvakat, ale cuká se: Víme, kolik chce vdova po Rotreklovi! Slovenka šílí...

Porotcování v Hlasu bere Dara kvůli penězům, to Rytmusovi jsou málo.
Porotcování v Hlasu bere Dara kvůli penězům, to Rytmusovi jsou málo. (Foto Aha! - Pavel Machan, Ladislav Křivan, ara)

Ani prezidentská amnestie neznamená pro Daru Rolins (41) konec soudních pří s rodinou Jindřicha Rotrekla (†63), který našel smrt pod koly jejího auta. Za mříže Dara sice nepůjde, ale Rotreklovi po ní chtějí další peníze! I když už rodina dostala milionové odškodné od pojišťovny, je jim to stále málo. Dara, která si podle nich žije v přepychu, bude možná splácet až dva roky.

Téměř dva a půl milionu nově žádá rodina motorkáře Jindřicha Rotrekla, kterého v červenci 2010 zpěvačka srazila vozem v pražském Šáreckém údolí. „Za klientku mohu potvrdit, že rodina Rotreklových započala soudní řízení o náhradu nemajetkové újmy v celkové výši dva miliony a čtyři sta tisíc korun,“ potvrdila Aha! právní zástupkyně zpěvačky Iveta Végsöová a dodala: Požadovanou částku za klientku odmítám.“


Právnička se bude se snažit o její snížení. „K uzavření věci dosud nedošlo. Podmínkou mé klientky je mimo jiné náhrada nemajetkové újmy nižší o zhruba 40 procent, uhrazená v následujících dvou letech,“ doplnila Végsöová.

 

Dara je tudíž ochotná zaplatit Rotreklovým téměř jeden a půl milionu. Bude se tedy muset pěkně ohánět. I to je zřejmě důvodem, proč na rozdíl od svého přítele Rytmuse (37) bude v porotě pěvecké soutěže Hlas Československa. „Patrik odmítl z finančních důvodů,“ prozradila Dara s tím, že ona tuto úlohu vzala naopak právě pro peníze.



Přečtěte si
rezacek
23. 5. 2014 • 09:35

Myslím, že ta bába té silikonové prostitutce, co "šukanie ma zo všetkeho najradšej", ještě zatopí. A to je dobře.

svatadala
11. 4. 2014 • 15:05

Ta stará bába nedá pokoj, holt chce na Darině vylákat prachy. Dědek se tam motal, Dara dostala milost. Škoda, že někdo nepřejel tu odpornou bábu. Normální vdova truchlí a neobvolává bulvár aby se zviditelnila

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.