Kuchař Jiří Babica doplatil na své "pochoutky": Hroutí se mu kšefty a hrozí KONEC V TELEVIZI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kuchař Jiří Babica doplatil na své "pochoutky": Hroutí se mu kšefty a hrozí KONEC V TELEVIZI!

Jiří Babica
Jiří Babica (Foto pro Aha! - TV Nova)

Po dvou letech to přišlo zase! Populární kuchař Jiří Babica (52) v posledních dnech tvrdě vyjednával s televizí Nova o pokračování svého pořadu Babicovy dobroty. Výsledek? Točte dál, ale jen chvíli! A to není všechno! Neklape mu totiž celý jeho byznys.

Babica a jeho tým jezdili do sídla televize Nova skoro každý den. A jednali a jednali… „Dostali smlouvu jen na osm dílů, což jsou jen dva měsíce vysílání. Více jim Nova nedala. Za vším jsou peníze,“ řekl deníku Aha! zdroj z televize. „Tak mi právě zatím točíme. V tomhle byznysu se pořád něco děje, co více k tomu říct,“ sdělil nám včera Babica, který evidentně není současnou situací okolo svého stále velmi sledovaného pořadu nadšený.


„V tuto chvíli probíhá natáčení jarních epizod Babicových dobrot. Do vysílání budou zařazeny od dubna,“ odmítla bez bližších podrobností komentovat situaci okolo pořadu Anna Suchá z tiskového oddělení Novy.
O peníze se Babica hádal s televizí i před dvěma roky. I tehdy hrozil pořadu konec. Nakonec ale kuchař dostal novou smlouvu. Loni dala Nova pokračování pořadu zelenou jen pod tou podmínkou, že ho Babica ožíví. A tak si do něj začal zvát k plotně známé osobnosti. Konec s pánvičkami
Babica ve svém pořadu dlouho propagoval pánvičky od jisté společnosti. Byl dokonce i její tváří. S tím je ale konec! „Tento pořad jsme měli 2,5 roku a je potřeba v nejlepším skončit. Ono by to mohlo totiž časem vypadat, že na Ballarini vaří jen jeden kuchař a to by nedělalo dobrotu,“ napsalo ve svém prohlášení vedení firmy Panvicky.cz.

Nebyl sníh, nelyžovalo se
Až do tohoto týdne měl také Babica málo práce ve svém lyžařském servisu.
Nebyl totiž sníh a tak lidé moc nelyžovali. Až teď konečně napadl a tak se snad Jiří dočká nějakých kšeftů.

V rádiu vše klape
Jediné, co momentálně Babicovi funguje na jedničku, je jeho vaření ve vysílání rádia Frekvence 1. Jeho pořád vysílá celoplošná stanice každou sobotu a neděli dopoledne.



Přečtěte si
ferdinand6
25. 1. 2014 • 00:08

Je nechutnej, jako kuchař i jako chlap, prostě takový Pivrnec. Nechápu, proč si ho tam Nova vůbec držela. Jak je ten vtip? McGiver udělá z bláta bombu a Babica pomazánku.

abyss
24. 1. 2014 • 16:53

abyss
24. 1. 2014 • 16:52

abyss
24. 1. 2014 • 16:51

abyss
24. 1. 2014 • 16:51

Vždyť skutečně slintá, tak jaký navážení? Prostě to fizi použil jenom jako přirovnání.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.