Překvapení v Ordinaci: Nečekaná náhrada za Plánkovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Překvapení v Ordinaci: Nečekaná náhrada za Plánkovou!

Doktor Mázl s manželkou Magdou, která zemřela na následky chřipky.
Doktor Mázl s manželkou Magdou, která zemřela na následky chřipky. (TV NOVA / Aha)

Je ovdovělý a hlavně zajištěný. To je přesně partie, kterou hledá! Primář Mázl v podání Petra Rychlého (48) představuje pro barmanku Renatu, která právě přišla o nenarozené dítě, v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 dobrou kořist. Irena Máchová (32) nahradí Rychlého seriálovou manželku Markétu Plánkovou (35), jejíž postavu doktorky Mázlové nechali scenáristé také zemřít. Ale na jak dlouho?

Do Kamenice Renata přišla před necelým rokem s jediným cílem – najít si partnera, který ji zaopatří. Nejprve rozbila manželství doktoru Suchému (Janu Čenskému). Snažila se mu namluvit, že čeká dítě právě s ním. Suchý však její lži prokouknul a Renatě padne do oka právě Mázl. Vždyť je to také její zachránce, který ji ošetřil hned poté, co v minulém díle potratila!


Dokonce mu protřelá zlatokopka nabídne pomoc s výběrem vhodné investice vyplacené pojistky po zemřelé Magdě! Schůzka v baru je tedy nevyhnutelná. Podaří se Renatě splnit si svůj sen o milenci s penězi? „Nějaký románek mezi herci v rámci scénáře vznikne,“ prozradil zdroj ze zákulisí.



Přečtěte si
frannes
23. 1. 2014 • 18:50

Někteří lidé jsou nepoučitelní, jsou zkrátka mezi ženami zlatokopky a to nejen v seriálech ale i skutečné, které jak vidí někoho při penězích snaží se vetřít do přízně, zaháčkovat se a potom buď vysát finance jako krátkodobý cíl nebo třeba i nakonec dojít k až k sňatku zvláště pokud vyhlédnutá oběť je chatrného zdraví nebo seniorského věku.Jak se s tím vyrovnat v reálu je na každém , pokud už by vývoj směřoval k sňatku. lze ještě v předmanželské smlouvě zajistit podstatu majetku pro vlastní děti,rodinu a nakonec i sebe. V seriálu to záleží na fantazii a invenci scénáristy , ovšem měli by vědět,že až na výjimky málokdo přeje zlodějům, násilníkům, vyděračům, úchylům, ono stačí pohled na obrazovky TV, noviny, NET .Pokud někdo hodlá (promiňte mi ten vulgarismus) věnovat se recyklované osobě , bylo by dobré vždy si promluvit s předchůdcem a pokud ten škodolibě zboží nevychválí a je solidární , měl by dát echo- pozor nebrat, kouše , škrábe ,vydírá.

pelagie
23. 1. 2014 • 16:15

Tak to se Mázl asi totálně zbláznil...narazit si takovou štětku vypočítavou si fakt nezaslouží,ona přece děti nemá ráda, viz minulé díly, kdy "hlídala" děti Suchého

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.