Martina Navrátilová ukázala přítelkyni i děti a přiznala, co v jejich rodince neklape! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Martina Navrátilová ukázala přítelkyni i děti a přiznala, co v jejich rodince neklape!

Martina Navrátilová, její přítelkyně Julia Leming a dcerky.
Martina Navrátilová, její přítelkyně Julia Leming a dcerky. (Profimedia.cz, koláž Ahaonline.cz )

Legendární tenistka Martina Navrátilová (57) vyměnila raketu za výchovu dvou dcer své přítelkyně Julie. Společně jim to prý klape kromě jedné věci – bývalá sportovkyně umí být totiž na holčičky pořádně přísná.

Martina Navrátilová si užívá zasloužený tenisový důchod, ale to ji nebrání obrážet všechny zásadní turnaje. Na Australian Open se dokonce rozpovídala o svém osobním životě. „Julia má dvě holky, osm a dvanáct let. Je to pro mě něco nového. Když jdou do školy, jezdím na kole, dělám jógu, občas hraju tenis, starám se o barák“ svěřila se Navrátilová v MF Dnes.

Ale že by její nevlastní dcerky měly jít v jejích stopách, si nemyslí, ani po tom netouží. „Julia chce, aby hrály tenis, ale ony ho nemilujou. Tak je aspoň nemusím učit,“ libuje si.

Ačkoliv soužití je normálně klidné, něco by Navrátilová přeci jenom změnit chtěla. Prý je na dcery přehnaně přísná. „Možná až moc. Tak se snažím být méně přísná,“ uzavírá.



Přečtěte si
evicka55
25. 1. 2014 • 09:27

Každý máme právo na svůj život,ale kdybychom se uměly oplodnit každá sama,tak na co by byli muži.Jsou nezastupitelní v každé rodině.Děvčátka to nebudou mít v životě lehké.A Navrátilová,kapitola sama za sebe.

ferdinand6
25. 1. 2014 • 00:34

Holčičky evidentně nestrádají, jsou zajištěné, tak wo co go?

prroud
24. 1. 2014 • 16:05

Jste "jiny",chcete tak zit?Prosim,beze vseho,vase rozhodnuti a svoboda,ale nepropagujte to a netahejte do toho deti!!! Naopak,podporujte pravou rodinu a jeji ulohu ve spolecnosti!

prroud
24. 1. 2014 • 16:02

Coz ovsem nemeni nic na tom,ze dite musi bejt zakonite "poznamenany" vychovou jak bud dvou leseb,nebo dvou buz.erantu!!! Je to vychova BEZ rodiny,protoze nazvat neco takovyho rodinou je proti prirozenosti,vyplod chorejch mozku,k deviantstvi ktery je vnimany jako normalni stav !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.