Nová série Farmář hledá ženu: Jeden ze soutěžících je ženatý, další bydlí s bejvalkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nová série Farmář hledá ženu: Jeden ze soutěžících je ženatý, další bydlí s bejvalkou!

Farmáři Pavel a Josef hledají pro sebe nové panenky.
Farmáři Pavel a Josef hledají pro sebe nové panenky. (TV Prima)

Ani letos nás televize Prima a moderátorka Laďka Něrgešová neochudí o partu svérázných farmářů, kteří si prostřednictvím televizní show budou hledat partnerku či partnera. A výběr je to opravdu neuvěřitelný. Jeden z mužů je navíc stále ženatý, další bydlí se svou bejvalkou. A pak je tu doslova fanatický milovník tance. Podívejte se!

Petr
Je mu 29 let a před třemi lety si s přítelkyní pořídil miminko. Stále žijí spolu, jenže ona si našla někoho jiného, a tak Petr hledá také nějakou jinou. „Partnerce nabízím kromě společné práce třeba i výlety, a mohli bychom spolu mít děti,“ říká tento farmář, který by svůj farmářský záběr rozšířil o chov pštrosů. Petr hledá citlivou ženu, ale přiznává, že sám je náladový a snadno se uráží. Označuje se nicméně za romantika. Jeho vyvolená by měla být přiměřeně pracovitá a měla by umět vařit.

Farmář Petr


Specialita: Pokud by partnerka chtěla, koupil by jí Petr koně.

Josef
Je mu 54 let, má hospodu, penzion, pilu, několik domů a srubů. Svou ženu, u které mu prý na postavě a vzhledu nezáleží (měla by ho však fyzicky přitahovat), nehodlá nechat na farmě dřít, pokud sama nebude chtít. Z bývalého manželství má dvě dcery a syna, je už dědečkem. S manželkou se rozešli po 30 letech. K Josefovi se hodí žena, která nebude mít majetnické sklony a ponechá mu určitou volnost.
Farmář Josef

Specialita: Josef hrál zamlada první hokejovou ligu a boxoval, rád chodí do přírody a zpívá.

Pavel
Je mu 37 let a hledá svou "panenku". Na farmě má koníky, ovce, husy, kachny a želvy – ty mu zůstaly z paneláku. Hledá především spřízněnou duši, které nebude vadit jeho láska ke zvířatům. "Jsem tak hodnej, až jsem blbej," říká o sobě farmář, který nedokáže zabít ani kuře. "Nabízím společné budování hnízda a srdce jednoho z posledních romantiků," říká Pavel, který je ženatý, ale rozvádí se. Nová panenka by měla také umět vařit, protože to on neumí.

Farmář Pavel

Specialita: Ať se děje, co se děje, Pavel bude pořád kydat hnůj v džínách!

Zuzana
Zuzce je 29 let a má tříletou dceru Elišku, se kterou ale celou dobu žije sama. Je chovatelkou koní a hledá staršího charismatického muže, ve kterém by našla oporu. Měl by být hodný a pravdomluvný, protože Zuzana nesnáší lež. Minulost má Zuzana uzavřenou. Muž, který se hodí k Zuzaně, by měl mít dostatek sil a energie a taky vědět, co chce, pokud jde o rodinu a rodinné zázemí. Trpělivost a pracovitost by měly být jeho další důležité vlastnosti.
Farmářka Zuzana

Specialita: Zuzka měří 176 cm a chtěla by, aby nový partner byl vyšší.

Jiří
Dvaapadesátiletý Jirka má 10 let od rozvodu a má už plnoletého syna. Hledá ženu, která má ráda přírodu a bavil by ji život na vesnici. Spojit by je mohla i láska k tanci, ale není to podmínkou, jen jakési body navíc. Než našel tuhle úžasnou farmu na absolutní samotě, žil u rodičů. Studoval filozofii, lesnické inženýrství, chov koní a jezdectví. Po neúspěchu v podnikání se rozhodl, že od základů změní svůj život, a protože ho bavilo jezdit na koni, pořídil si jezdecký areál. Podle starých technologií si vybudoval velkorysý dům, momentálně upravuje okolí stájí a jízdárnu. Má dvanáct koní, z toho tři patří klientům a tři pronajal. Kromě ustájení koní bude nabízet cvičení koní, jezdecké kurzy a další služby spojené s jezdectvím.
Farmář Jiří

Specialita: Jiří se může pochlubit tím, že nechodí do hospody. Pivo totiž nepije!



Přečtěte si
inocenta
5. 4. 2014 • 13:56

ale takoví jsou lidi, stejně tak v pořadu Prostřeno.

inocenta
5. 4. 2014 • 13:55

Oboustranné riziko, i ti zákemci bývají v nějaké nouzi a mají k sezunámení spíše praktický důvod. Zvláště jít žít z města na vesnici není jen tak, nejde přčci o dovolenou ale životní styl. Myslím, že nejnormálnější je Josef, ale Libuška není upřímná / jako ta Katarina/ kritiku si nechává pro sebe, nevyslovuje se, a myslím že přehrává aby zvítězila. Možná také zjistila, že je tam majetek, dávala bych si velký pozor .......

sona51
27. 1. 2014 • 19:37

ODPAD NEDA SE NA TAKOVE PORADY DIVAT ODPAD

jity
23. 1. 2014 • 12:58

Třeba ta s tím knírem hledá také kníratého a budou jako suchý zip. V dnešní době, kdy kdejaká babka si zajde na depilaci a mladá chodí vousatá.

abvydavatelstvi
22. 1. 2014 • 21:27

Proč televize krmí národ takovým odpadem .... to ti psychopati navedoucích místech kteří jsou zodpovědní za program neumí vymyslet něco... na co se dá dívat.... Oni si vyloženě dělají z národa srandu... a ještě na tom vydělávají.... Natočené záběry maji za tři natáčeci dny ...... nastrihaji a sestaví na několik měsíců vysílání..... reality show jsou nejlevněji vyrobené pořady.... schválně vybírají co největší zoufalce aby měli sledovanost .... Jednou se známý na Slovensku chtěl ze srandy přihlásit do nějaké reality show.... řekli mu že ho nemůžou vzít.... protože je úplně normální.... že oni potřebují jiné typy lidi.. kteří přilakaji diváky... konfliktní typy... a škarede .... Taková je bohužel pravda.... Lidé by neměli sledovat tyto pořady a podporovat další a další výrobu primitivhich show....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.