Starosti ředitele Železného: Nemoc malého syna (1,5) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Starosti ředitele Železného: Nemoc malého syna (1,5)

Fotografie
Fotografie (internal)

Bývalý ředitel Novy a současný ředitel TV Barrandov Vladimír Železný (68) je pěkný tajnůstkář. Teprve nedávno se totiž provalilo, že má vedle šestileté dcery Esterky také maličkého syna. Jmenuje se Benjamin a je mu teprve něco málo přes rok a půl! A právě tenhle klučina teď otci přidělává vrásky na čele.

S dcerou Ester se Železný objevil v Brně na tamním Plese v opěře. Přišli tam jen oni dva, tak se pochopitelně všichni zajímali, proč nepřišla ani ředitelova choť. Ta ale musela zůstat doma a starat se o nemocného Benjamina. „Měl jsem jet s manželkou, ale syn je v rekonvalescenci po horečkách, tak zůstal doma,“ prozradil nepříjemné trápení Železný, který právě ve svém pořadu Volejte Železnému nedávno přiznal, že má i syna.

Železný s dcerou, která byla s přehledem nejmladším doprovodem na plese, předváděl obdivuhodné taneční kreace a na Ester bylo vidět, že si slavnostní chvíle opravdu užívá. Mimochodem, tahle malá slečna nebyla se slavným otcem na veřejnosti poprvé. Po jeho návratu ho totiž podpořila přímo na obrazovce.

Ředitel TV Barrandov Vladimír Železný (68) musel nechat ženu doma, protože syna Bejamina (1,5) trápí dýchací potíže. Doprovod mu proto místo ní dělala dcera Esterka (6), která nechtěla slézt z tanečního parketu.

Přečtěte si
denia
4. 4. 2014 • 18:12

Kobyla sem,kobyla tam.Hlavně že je mladá.To se dědkové hned cítí jako mistři světa.

denia
4. 4. 2014 • 18:08

Prosím,s kým jsou ti v padesáti sešlí? S kamarády,s milenkami nebo s kým? On je totiž rozdíl,jestli je někdo sešlý nebo sešlí,víme?

subrosa1976
21. 1. 2014 • 12:02

Vážení, tento člověk ať je jaký je, byl šikovný, něco dokázal a uměl vydělat peníze. Určitě ho to stálo mnoho sil a úsilí, nic není zadarmo. To, že má malé děti nevnímám vůbec špatně, jsou zajištěné. Co děti, které mají mladí, ale chudí, co se ani nesnaží pracovat a dřou gauč s cigárem u huby. Hlavně, že plodí děti, no sex je zadarmo. Každopádně ruku na srdce, spousty dětí lítají na dovolených po animačních programech, trdlují na kdejaké akci do noci včetně Silvestra a na Ty také posíláte sociálku??? Mluví za Vás závist. Není důchodce, jako důchodce.. Někdo v 50 letech je tak sešlí, jako by mu bylo 100. Jiný má to štěstí a je duševně i fyzicky daleko jinde.. Platí to i u mladých není dvacetiletá, jako dvacetiletá.. Dnes i ty mladé holky jsou kysny a cpou se hamburgerama a dřepí s cigaretou u pracáku!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.