Fíha! Tahle výstavní zrzka jde do Cest domů svádět Romana Zacha | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Fíha! Tahle výstavní zrzka jde do Cest domů svádět Romana Zacha

Nikol Kouklová bude se Zachem pořádně koketovat.
Nikol Kouklová bude se Zachem pořádně koketovat. (Mrs. BlackBeauty, TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Cesty domů už v pondělí oživí nová postava. Jmenuje se Věra Hrubá a hrát ji bude Nikol Kouklová. Ta se stane kolegyní Romana Zacha. Jak může těsná spolupráce s takovou kočkou dopadnout?

Věra Hrubá nastoupí jako stážistka do kanceláře, kde pracuje Hynek Kenigr (Roman Zach). Protože Hynek má momentálně dost starostí s přetahováním o své vlastní děti, mladá a dychtivá slečna je pro něj vítané rozptýlení. A Věře zkušený a ještě navíc charismatický státní zástupce velmi imponuje. Obzvlášť, když jí svěří dost zásadní případ. „Věra není žádná potvora, spíš trochu koketa. Zaplete se do něčeho, do čeho se zaplést ani nechtěla. A bohužel za to ponese následky. Víc nemůžu prozradit,“ říká Nikol Kouklová.

I když má s natáčením seriálů už zkušenosti, hrála v Ordinaci, Velmi křehkých vztazích, Ošlivce Katce i Comebacku, měla prý ze začátku trochu obavy. „Ale zbytečně, natáčení jsem si moc užila, štáb i kolegové byli fajn, Cesty domů jsou pro mě nová a zajímavá zkušenost. Právnické prostředí je pro mě velkou neznámou. Ale naštěstí jsme v dialozích neměli žádné právnické termíny, které by bylo potřeba konzultovat s odborníky. Moc příjemné pro mě bylo setkání s Romanem Zachem, který hraje Hynka, on mi před kamerou pomáhal. Hrát s ním bylo příjemné i proto, že jsem poměrně vysoká, takže mívám většinou problém s hereckými partnery. Ale Roman je mnohem vyšší než já, takže jsem mohla mít i podpatky,“ říká herečka.



Autor:  ph

Přečtěte si
stekavypes
18. 1. 2014 • 08:23

Pořád lepší,než politická šaškárna

ninka64
17. 1. 2014 • 16:40

To se z toho lidi p....... . Jak na takové hovadiny může někdo koukat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.