Pokračování Doktorů z Počátků v ohrožení: Požár zničil ateliéry i zázemí pro herce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pokračování Doktorů z Počátků v ohrožení: Požár zničil ateliéry i zázemí pro herce!

Zde se herci převlékali... Než jim požár šatnu zničil.
Zde se herci převlékali... Než jim požár šatnu zničil. (Foto pro Aha! – archiv TV Nova)

Ničivé plameny málem ohrozily natáčení oblíbeného seriálu Doktoři z Počátků. Stačilo málo a herci by byli bez práce. Obec Pyšely, kde se seriál natáčí, totiž zasáhl ničivý požár. Popelem lehla místní hospoda i zázemí právě pro herce.

Paradoxem je, že nedávno v Počátkách opravdu hořelo, ale v rámci natáčení. S »opravdovým« požárem se nepočítalo. Tehdy oči pro pláč zůstaly herečce Uršule Klukové (72), která v seriálu přišla o svou stodolu. U žhavých plamenů se seběhla celá vesnice. Praví hasiči byli v pohotovosti…tentokráte byl oheň ale neplánovaný.

Tragédie se stala kvůli špatné izolaci komína. Vzhledem k silnému větru se plameny šířily rychlostí blesku. Musely zasahovat tři hasičské sbory a spotřebovalo se 18000 litrů vody, což jsou celé tři cisterny! Díky Bohu nebyl nikdo zraněn.
TV Nova má prostory pouze v pronájmu, živelná pohroma ji tedy nestojí ani korunu. Jak se ale postarala o herce?„Kvůli požáru se musel narychlo postavit provizorní stan, kde bude zázemí pro herce a celý štáb. Nicméně doufáme, že se brzy vrátíme do původních prostor. Natáčení požár žádným způsobem nezdržel,“ prozradil deníku Aha! PR koordinátor Vojtěch Boháček. Dodal, že nyní v zimním období to nejsou úplně ideální podmínky pro práci, proto všichni doufají, že se brzy budou moci do vyhořelých prostor vrátit. První díl Doktorů z Počátků můžete vidět už tuto neděli na TV Nova.



Autor:  kl

Přečtěte si
fizi
18. 1. 2014 • 08:41

Než se začal tenhle seriál vysílat,říkal jsem si:konečně dobré obsazení,bude zase na co koukat.Postránecký,Kluková..... Ale to,co se tam odehrává,je děs.Větší kravinu jsem neočekával ani ve snu.Všechny rádobyzápletky jsou výplodem chorého mozku,jinak to není ani možné.Trapné scény starých vesničanů,soutěže,pohřbívání,kdo tohle mohl vymyslet?Jak mohla Pavlovská přistoupit na takovou pí.ovinu?Jediná postava,která je OK je Martin Písařík a jeho Jaroušek.Skvělý výkon!!! Na tyhle nové díly se už dívat nebudu,snad najdu v době vysílání nějaký lepší Český film,nebo něco z přírody.Tuhle hrůzu už nikdy!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.