Faltýnová a Mareš opět spolu: Uplácí ji diamanty! Tajně ji osahával! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Faltýnová a Mareš opět spolu: Uplácí ji diamanty! Tajně ji osahával!

Zatímco modelku objímal její stylista Filip Vaněk, Mareš ji důvěrně chytil za ruku a rychle jí něco pošeptal.
Zatímco modelku objímal její stylista Filip Vaněk, Mareš ji důvěrně chytil za ruku a rychle jí něco pošeptal. (Foto Aha! – Roman Souček, Marek Pátek, Pavel Machan, koláž Ahaonline.cz )

Odluka jim dlouho nevydržela. Nejlépe placený český moderátor Leoš Mareš (37) a modelka Petra Faltýnová (35) jsou momentálně nejsledovanějším párem českého showbyznysu a vypadá to, že ani ne po měsíci samoty se dali zase dohromady.

Už vánoční svátky trávili každý zvlášť. Divoká Petra téměř dvouroční vztah ukončila. „Poslední kapka přetekla…,“ řekla Faltýnová nedávno. Jenže…

Mareš byl pozvaný na křest kalendáře Automyčky Express, jehož je Petra jednou z hlavních hvězd, a podle informací deníku Aha! dorazil dlouho před akcí, aby si s bývalou láskou promluvil. Dokonce ji prý obdaroval diamantovým prstenem! Během večera z ní nespustil oči, a i když se oba snažili před fotografy skrýt, v jednou momentu byli zachyceni, jak se Mareš snaží krásky alespoň dotknout!


Modelka byla skoupá na slovo. „Nezlobte se, ale o soukromí se vážně bavit nechci,“ řekla sklesle. A prsten? „Ten jsem dostala darem, ale tak před deseti lety,“ prozradila Petra.

Ostatní si ale myslí, že se pár bude brzy zase usmívat. „Řekla bych, že je to návrat večera. Oni k sobě patří,“ práskla moderátorka Gabriela Partyšová (35).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.