Nývltová o neslušném návrhu a sexu s pracháčem: Na kolik si cení svou cudnost? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nývltová o neslušném návrhu a sexu s pracháčem: Na kolik si cení svou cudnost?

Akty by nafotila, ale za peníze s mužem nešla.
Akty by nafotila, ale za peníze s mužem nešla. (Foto: pro Aha! - Petra Kropáčová, Tilen Vajt, koláž Ahaonline.cz)

Svět showbyznysu považuje zpěvačka za pobyt mezi divokou zvěří. Sama ovšem říká, že se snaží chovat slušně, nic neprovádět a zatím jí to vychází. Jak ovšem reaguje, když sama dostane nemravný návrh?

Kamila Nývltová (24) není úplné neviňátko, jak by se mohlo zdát. "Ráda se předvádím. Ale mám svoje hranice. Nafotila bych třeba i akty, ale tak, aby na nich nebylo nic vidět. Intimní partie bych si musela alespoň zakrývat rukama," prozradila v rozhovoru pro Šíp.


Možná někdo trochu té čertoviny z Kamily vycítí, a tak se stane, že to na ni zkusí. Popsala jeden takový zážitek, kdy jí oslovil zámožný člověk: "Nenabízel mi roli, ale přímo peníze za sex. Byl to jeden bohatší muž a tenkrát jsem nemohla uvěřit, že si tohle vůbec někdo může dovolit. Ale bohužel se to stává, slyšela jsem takové historky i od mých kamarádek." Sama ovšem o nic podobného nemá zájem. Už proto, že je dva roky zadaná.
"Vždycky se o mě pokoušel někdo z těch starších mlsných kocourů. Ale i když je mám ráda, tak jsou pro mě moc staří. Občas se něco psalo třeba o mně a Danu Hůlkovi, ale nikdy jsme spolu nic kromě přátelství neměli," říká mladá hvězdička a nám nezbývá, než jí to věřit.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.