Bolestí zlomená Bartošová: Brutální lékařský zákrok! Extrémní konzumace prášků nedovolila narkózu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bolestí zlomená Bartošová: Brutální lékařský zákrok! Extrémní konzumace prášků nedovolila narkózu!

Operace Ivetě přinesla nekonečnou bolest!
Operace Ivetě přinesla nekonečnou bolest! (Foto: Aha! - Roman Souček, Esthesia)

Ukrutné hodiny utrpení po operaci bez narkózy. Zpěvačka Iveta Bartošová (47) skučí bolestí po vážném zubařském zákroku, při kterém stomatologové používali dokonce také dláto! Iveta teď nemůže mluvit, natož zpívat.

Kvůli organismu přesycenému chemikáliemi Ivetu nemohli uspat

Zvuk zubní vrtačky nedělá mnoha lidem dobře. Někteří mají ze zubaře přímo fobii. Po pátečním večeru mezi tyto osoby bude nejspíše patřit i Iveta Bartošová. Ta podstoupila na soukromé klinice výplň lícní kosti. Na pohled se jednalo skutečně o brutální zákrok.
„Bojím se, moc se bojím,“ snažila se k smrti vyděšená zpěvačka definovat své pocity. Džambulka podstoupila kvůli svému zdravotnímu stavu (silná medikace) zákrok bez narkózy, pouze s lokální anestezií.


Trpí mučivou bolestí a nemůže mluvit, natož zpívat

Jestli byl páteční večer krvavý, pak sobota se nesla v duchu ukrutných bolestí, měkká tkáň přicházela k sobě a zpěvačka neměla daleko k pláči. Naštěstí měla po svém boku svého manžela Josefa Rychtáře (55), který se o Ivetu láskyplně staral. Ještě před zákrokem Bartošová prozradila, proč tuto operaci podstupuje. „Odešly mi osmičky a pak můstek, navíc mi musí vyplnit kost, aby mi mohli nasadit implantáty,“ popsala laicky.



Přečtěte si
hejhej
13. 1. 2014 • 10:19

mdada49: Prochlastaná Bartošová a primitivní Rychtář už nevědí, jak přijít bez práce k penězům. Fakt je, že Bartošová vždy všechno zveličovala, umírala i na rýmu. Teď má pasáka, který jí všude prodává

hustik
13. 1. 2014 • 09:20

Hlavně, když pozvali noviny.

merrylou212
13. 1. 2014 • 07:19

To Marlen protože ji ten zákrok bulvár zaplatí. Je okurková sezóna-až v pátek je na pořadu Sobotka-tak se hodí všechno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.