Sexy Petra Janů: Jak to, že jí to tak sluší? S Věrou Martinovou na masáži | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sexy Petra Janů: Jak to, že jí to tak sluší? S Věrou Martinovou na masáži

Petra Janů stále udivuje svým neuvěřitelným vzhledem. Dokáže snad zastavit čas? Věře Martinové to sluší neméně.
Petra Janů stále udivuje svým neuvěřitelným vzhledem. Dokáže snad zastavit čas? Věře Martinové to sluší neméně. (Foto: pro Nedělní Aha! - Lenka Hatašová)

Konec kratičkého vztahu s mladým kolouškem Danielem (36) pro zpěvačku Petru Janů (61) rozhodně neznamená konec světa. Naopak, legenda českého popu vypadá lépe než kdy dříve a snad nikdy v životě nebyla tak sexy. Co za tím stojí? Jeden »sanitární« den si Petra udělala s kolegyní Věrou Martinovou (53). Společně si zašly hýčkat svá božská těla na masáž.

Hodiny a hodiny cvičení, striktní jídelníček, ale také umění relaxovat. To je recept Petry Janů na nekonečné mládí. „To víte, musím se o sebe starat. Jakmile mám nějaký volný den, naplánuju si údržbu zpěvačky,“ směje se Petra. „Na cvičení i diety jsem si zvykla a nemám nejmenší chuť se na to vykašlat. Dělám to kvůli sobě a hlavně mám pak dobrý pocit, že v jednašedesáti vypadám, jak vypadám,“ vysvětlila Petra.


A vyplatilo se! Svoji výstavní figuru tak mohla s naprostým klidem obléknout do odvážných modelů návrháře Josefa Klíra (41) a směle se postavit před objektiv Lenky Hatašové (44). Výsledek stojí za to! No hádali byste jí šest křížků?




Autor:  kot

Přečtěte si
znalec
12. 1. 2014 • 16:35

fidonc, jednašedesátiletá baba a sexy božské tělo, to snad není myšleno vážně, to jsou v redakci samí gerontofilové nebo co....

vuhp
12. 1. 2014 • 15:23

Ale je fakt , že Petra Janů bývala o mnoho škaredější. Nevím, kdy ty staré děvenky už konečně odejdou a dají prostor mladým.

aha-aha
12. 1. 2014 • 09:18

Jana Petrů (jak se skutečně ta veverka s příšerným předkusem jmenuje) nikdy nebyla a ani nebude krasavicí.Do toho má strašně moc daleko. To že nikdy neměla děti a dělá si "údržbu" těla je ale to jediné co má.Štíhlé tělo, stejně jako další jalovice Heidi Janků nebo Helena Vondráčková.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.