Stašová šla do naha: Pozdní sex ji prý zbavil zdravého úsudku... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Stašová šla do naha: Pozdní sex ji prý zbavil zdravého úsudku...

Stašová předvedla hodně odvážnou postelovou scénu s Dulavou.
Stašová předvedla hodně odvážnou postelovou scénu s Dulavou. (Foto pro Aha! – Jakub Ludvík, Roman Černý, reprofoto ČT, ara)

Jdu do toho! Taková byla reakce Simony Stašové (58), když se dozvěděla, že ji v televizním filmu Sebemilenec, ve která si zahrála zavražděnou spisovatelku Simonu Monyovou (†44), čeká hodně odvážná postelová scéna.

Ta erotická scéna je strašně důležitá, protože pozdní sex mé postavě zastřel oči a zbavil jí zdravého úsudku,“ prozradila Stašová, tím, že kdyby to nebylo tak závažné téma, jakým je domácí násilí na ženách, jen tak by se před kamerou nesvlékla.


„Dokonce jsme se při téhle scéně dost nasmáli,“ svěřila deníku Aha! odvážná herečka, kterou svlékl režisér Filip Renč (48). Donaha šel i její filmový partner Jaromír Dulava (53). „S Lálou jsme kamarádi, a když už jsme byli oba nazí v objetí, tak kameraman Petr Hojda řekl, že nám trochu přisvítí tu pelest za námi. Se sexem to nemá nic společného,“ prozrazuje Stašová pikantnosti ze zákulisí natáčení.

A kdo se ještě ukázal v pozdním věku nahoře bez? Podívejte se do galerie!





Přečtěte si
rezacek
20. 10. 2015 • 10:10

A co teprve Bohdalka na tom balkóně, to byl ale zákusek pro fajnšmekry.

pelagie
18. 1. 2014 • 11:30

je to pravda , některé odkvétající ženy jsou ochotny udělat nemožné,zavrhnout děti , nechat se ponižovat, zavrhnout vše podstatné v jejich životě, jenom aby neztratily nalezený sex, i když je chlap mdlého rozumu, ale hlavně že ho má ....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.