Šok! Patricie Solaříková z Ulice: Přepadena a znásilněna na záchodcích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šok! Patricie Solaříková z Ulice: Přepadena a znásilněna na záchodcích!

Patricie Solaříková byla přepadena v hudebním klubu
Patricie Solaříková byla přepadena v hudebním klubu (Foto: Krav Maga Global, Avon)

Herečka Patricie Solaříková (25) z Ulice se stala obětí násilníka. V klubu byla napadena a následně znásilněna na záchodě. Naštěstí se opět jednalo a další z klipů z kampaně Nenechte si ubližovat.

Zdeněk Macura může nechat letáčky doma, krize je zažehnána. Patricie už totiž díky videu ví, jak se má v případě takového napadení bránit. “Při natáčení byla připravena dublérka, aby mě nahradila při bojové scéně. Nakonec vše vyplynulo tak, že jsem scénu absolvovala bez problémů sama,” uvedla Patricie. “Sice jsem přišla k pár škrábancům, ale ty jsem si stějně udělala sama,” dodala s úsměvemKampaň „Nenechte si ubližovat“ byla spuštěna formou krátkých filmů 25. listopadu při příležitosti Mezinárodního dne za odstranění násilí na ženách, a to na sociálních sítích YouTube a Facebook. Celá kampaň čítá celkem 5 epizod: Sexuální útok, Domácí násilí, Stalking, První rande a Násilí na dětech. Tyto epizody budou postupně zveřejňovány na internetu až do února 2014; v tuto chvíli jsou dostupné epizody také první dvě epizody: Sexuální útok a Domácí násilí.



Přečtěte si
henes
12. 1. 2014 • 09:39

Pochc....a posr....,dělá se mi špatně.

andorea
10. 1. 2014 • 17:35

Tak to tedy patřím do toho menšího procenta, protože znásilnění, navíc na veřejném záchodku, ve mně vyvolává pouze představu hnusu.

prroud
10. 1. 2014 • 17:23

Je to totiz podobny jako Rychtar kontra Macura,omlel bych je taky oba,jeden provokoval a druhej ho zbouchal,vinu maji oba!Obema bych naparil stejnej trest,navic bych je nechal si ho odmakat spolu a jak by doslo k sarvatce,jen bych jim prekne pridaval hodiny prace navic,dokud by je ta blbost nepresla!

prroud
10. 1. 2014 • 17:18

Ma sice krapet pravdy s tim jak onen mechanismus funguje,jenom s tim "zalovanim" jsi to prehnal .Samozrejme ze takovy nasili je treba hlasit a parchanta co to udelal exemplarne potrestat,jednoho kazdyho,a hodne tvrde,kastrace je zaklad mimo trest nasledujici,pro vystrahu ostatnim,nejsme zvirata!Pri prokazanym konkretnim provokovani bych pamatoval s trestem i na poskozenou!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.