Krutá rána pro Verešovou: Zastřelili jí kamarádku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Krutá rána pro Verešovou: Zastřelili jí kamarádku!

Utočníci střílieli hlava nehlava. Monika i její ex-manžel jsou po smrti.
Utočníci střílieli hlava nehlava. Monika i její ex-manžel jsou po smrti. (Foto EPA, Reuters, ara)

Celý modelingový svět drží smutek. Krásná Miss Venezuela Monika Spear (†29) byla chladnokrevně zastřelena před zraky své malé dcerky (5). Tragická událost zasáhla i slovenskou modelku Andreu Verešovou (30).

Venezuela je bohužel stále nebezpečnou zemí, kde se i většina místních bojí vycházet po setmění. Monika byla s ex-manželem a malou dcerkou právě na cestě mezi městy Puerto Cabello a Valencia, když se jim porouchalo auto. Než stihla přijet pomoc, vůz napadli neznámí útočníci. Miss i její bývalý muž přišli o život, přežila pouze její dcera Maya, kde poputuje do péče prarodičů.

„Porouchalo se jim auto a tak zastavili náklaďák,“ oznámil policejní ředitel. Muži z druhého auta ale utekli, když se na silnici objevilo pět ozbrojenců. Rodina se zamkla ve voze, útočníci na ně ale začali střílet a nakonec uprchli bez toho, aby něco ukradli.

Hned, jak zpráva oblétla zpět, se k násilné smrti své kamarádky vyjádřila na facebooku i Andrea Verešová. „Je mi to strašné líto. Neuvěřitelné, že se něco takového může vůbec stát. Modlím se za tebe Moniko!“

Jihoamerické dívky jsou proslulé svým půvabem a mnoha soutěžích krásy dominují. Nejinak tomu bylo i v případě zemřelé Moniky Spear. Ta se stala Miss Earth roku 2004 a v modelingu se udržela až do smutné události.



Přečtěte si
rezacek
10. 1. 2014 • 09:45

Protože se tím živí. Když ji chválejí, je dobře, když na ni nadávají, také dobré. Ale když na ní se/rou, to je problém.

rezacek
10. 1. 2014 • 09:44

No to je gól: někde zabijí někoho, ale my místo informace o činu, koho a jak apod., tak čteme bláboly nějaké Verešové. Co je nám po tom, co si ta silikonová čúza myslí? To je, jako když v Sovětském svazu chtěli postavit pomník Puškinovi a nakonec z toho byl Lenin s nějakou knížkou a nápisem "I Lenin čte Puškina".

prroud
9. 1. 2014 • 09:22

omluva babapsi,zkomolil jsem tvuj nick nechtic.

prroud
9. 1. 2014 • 09:21

Neni nekdy lepsi,bapasi s britvou,nez napsat hloupej a pitomej blabol za kazdou cenu,radeji nenapsat nic?

babapsi
8. 1. 2014 • 19:03

jo to taky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.