Šokující fotky: Dívka toužila vypadat jako kreslená kráska, teď se jí lidé bojí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Šokující fotky: Dívka toužila vypadat jako kreslená kráska, teď se jí lidé bojí!

Kristina Rei. Touha po dokonalosti se vymkla kontrole...
Kristina Rei. Touha po dokonalosti se vymkla kontrole... (Facebook)

Možná už jste o ní slyšeli. Ruska Kristina Rei (24) si jako malá připadala ošklivá, a tak zatoužila vypadat jako kreslená postavička Jessica Rabbit. V devatenácti tedy začala s úpravami svých rtů.

Rodačka z Petrohradu byla přesvědčená, že plné rty z ní udělají sexy vampa, a tak se do toho pustila. První injekce, druhá, třetí, čtvrtá... Když už jich byla stovka a Kristina vypadala, že má na obličeji krví nasáknutou bambuli, přišlo přiznání, že se jí situace poněkud vymkla. Na zvětšovacích injekcích se stala závislou a tisíce dolarů zmizely. A to rozhodně nebyl konec.

Jessica Rabbit

Kristina si před první operací stěžovala na to, už ve škole měla pocit, že se jí kvůli jejímu vzhledu ostatní děti smějí. Poté, co si místo rtů pořídila balóny, se jí ale začala smát půlka světa. Sice si vysloužila titul ženy s největšími rty na světě, ale lidí, kterým by to připadalo hezké, bylo jen málo. "Myslím, že vypadají opravdu dobře a mě se to tak líbí, " tvrdila přesto Ruska.

Té v posledních letech její záliba ve zkrášlování těla vymkla definitivně. Kromě rtů si nechala potetovat hlavu, a kam to šlo, tam si zapíchla piercing. Na ret i čelo si nechala vyrobit cosi jako falešné pihy a vše ve finále vylepšila růžky na čele. Jako Jessica Rabbit už rozhodně nevypadá ani trochu. Naopak! Lidé na ulici se jí bojí a děti při pohledu na ni začínají brečet…



Přečtěte si
gabi50
27. 1. 2015 • 20:28

Pysky jak dva řízky

ninka64
10. 1. 2014 • 00:25

Zrůda!

genicon
8. 1. 2014 • 18:19

Prej, když byla malá, hrávala na tubu. Teď, když už je větší, má z toho takovouhle hubu. Líbí se mi, že tohle je výsledek "touhy po dokonalosti". Zřejmě je holka spokojená.

atramka
8. 1. 2014 • 09:41

fuuuuuuj to je ksicht, hnus

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.