Jolana Voldánová si našla parťáka: S přítelem a dětmi si tolik nerozumí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jolana Voldánová si našla parťáka: S přítelem a dětmi si tolik nerozumí!

Jolana Voldánová
Jolana Voldánová (Foto Aha! – Marek Pátek, reprofoto ČT)

Bývalá hlasatelka Jolana Voldánová (44) si teď dává od televize pauzu, ale o možném návratu před kameru se tu a tam zmiňuje. S pracovní pauzou chce vydržet minimálně do června, a tak má více času na svou početnou rodinu. Kupodivu si tolik nerozumí s partnerem nebo dětmi, jako s domácím mazlíčkem!

Voldánová žije s partnerem Petrem Císařovským a společně vychovávají jeho dceru Terezu (18), jejího syna z předchozího vztahu Vojtu (13) a společnou dceru Kateřinu (8). Oblíbená hlasatelka si roční přestávku od televize vzala hlavně kvůli nim, ale paradoxně největšího »parťáka« našla nakonec v kočce.

„Tak jestli někdy držím basu, tak sama se sebou. A taky s naší kočkou. Ta je tak nezávislá a přitom čitelná, že je radost s ní držet basu,“ prozradila Voldánová v rozhovoru pro iDnes.cz Ale nezanevřela ani na svého dlouholetého partnera. Ten je pro ni vždy oporou. „Pro mě je důležité hlavně partnerství. Když máte člověka, na kterého se můžete spolehnout, kterému můžete svěřit prakticky všechno, je to štěstí. Já takové štěstí mám,“ přiznává šťastně Voldánová, která má před sebou ještě minimálně půl roku bez práce v televizi.

 



Přečtěte si
fiva
2. 6. 2014 • 13:48

V listopadu 2013 jste napsali, že p. Císařovský je její manžel. To se už stačili rozvést a žít na hromádce? Je vidět, že si většinu vymýšlíte.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.