Žena měla 3,5 hodiny trvající orgasmus! Skončila v nemocnici... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Žena měla 3,5 hodiny trvající orgasmus! Skončila v nemocnici...

Fotografie
Fotografie (internal)

Orgasmus není vždy jen o rozkoši. Američanka jménem Liz musela po sexu s partnerem Erikem na pohotovost, protože její orgasmus trval tři hodiny a byl nesmírně bolestivý.

Liz měla sice s partnerem pohlavní styk, ale několik hodin trvající orgasmus přišel až ve chvíli, kdy se její partner z postele odvalil! Prvotní extázi vystřídal strach a nervozita. Žena se snažila všemi možnými prostředky orgasmu zbavit – hopsala po místnosti, všemožně se kroutila a »kopla« do sebe několik skleniček červeného.

„Zkusila jsem si dát víno, abych trochu zklidnila nervový systém. Pak už jsem zkoušela všechno možné, co by mi pomohlo se orgasmu zbavit,“ svěřila se zoufalá žena.

Všechno bylo marné a počáteční uspokojení se změnilo v bolestivé křeče. Po necelých dvou hodinách ji přítel Erik musel vzít do nemocnice, kde se situace pod dohledem lékařů konečně uklidnila.1904416:gallery:true:true

Autor:  kat,mpa

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.