Kate oslavila 20. narozeniny: Zeman jí dal provokativní dárek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kate oslavila 20. narozeniny: Zeman jí dal provokativní dárek!

Prezident už dopředu prohlásil, že dá dcerce lehce provokativní dárek.
Prezident už dopředu prohlásil, že dá dcerce lehce provokativní dárek. (Aha! -Roman Souček, Zbyněk Pecák)

První slečna Kateřina Zemanová si opět vyrazí. Od svého otce, prezidenta Miloše Zemana (69), totiž k nedávným dvacetinám dostala víkendový wellness pobyt v Luhačovicích. Neužije si ho ale jen ona sama. A Aha! ví, s kým pojede!

Kateřina Zemanová oslavila 1. ledna své dvacáté narozeniny. A její otec se ještě předtím nechal slyšet, že už má pro ni připravený dárek. „Je lehce provokativní, tak nevím, zda bude nadšená,“ říkal. Co své milované dceři dá, ale odmítal prozradit.

Deník Aha! nyní zjistil, co prezident Kateřině, která byla hvězdou jeho prezidentské kampaně, ale i pornovidea, na němž se objevila jí nápadně podobná dívka, nadělil. A to navzdory tomu, že to mělo zůstat utajeno. „Koupil jí víkendový wellness pobyt v Luhačovicích,“ prozradili lidé z okolí rodiny Miloše Zemana a tajemně dodali: „Je to pobyt pro dvě osoby a Katka z něj měla obrovskou radost.“ Aby také ne, o první slečně je známo, že se ráda a dobře pobaví…


S kým si ale do Luhačovic vyrazí? Nebude z toho zase skandál? „Pojede asi s kamarádkou,“ odmítli jakékoliv spekulace o možném novém vztahu první slečny lidé z Hradu. Zemanová, která se loni rozešla s místopředsedou SPOZ Vladimírem Krulišem (32), je prý od té doby stále sama. Víkendový pobyt v Luhačovicích lze pořídit za zhruba tři tisíce korun.

Přečtěte si
lalia
18. 5. 2017 • 13:28

Co máte pořád s tím pornem?Ona s tím nic nemá,byla vyfocena jako divačka někde v klubu kde byl striptýz a je se o čem bavit,že vy chudáčci závistivci, .Co jí závidíte?Vždyť to nemá vůbec lehké,uvědomte si to.

panos
21. 1. 2017 • 15:18

JE TO NORMÁLNÍ PROSTITUTKA, KURVA ZLODĚJSKÁ, PODVODNICE

va45
7. 1. 2014 • 01:14

Od té doby co franckajagrova je blbá.

angrybear
6. 1. 2014 • 23:17

Protože někteří novináři jsou holt Joudové. Pro mě to není žadná "Kate" a "První slečna", ale normální Kateřina, dcera prezidenta ČR. To je všechno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.