Polívka zklamal slavnou kamarádku: Označila ho za ku*vu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Polívka zklamal slavnou kamarádku: Označila ho za ku*vu!

Anna bude tančit i pro svého otce, herce Bolka Polívku.
Anna bude tančit i pro svého otce, herce Bolka Polívku. (Foto Aha – Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček, Ladislav Křivan)

První film s Bolkem Polívkou (64) alias Bohušem se stal kultovním. Natáčel ho se známou režisérkou Věrou Chytilovou (83) a úspěch u diváků byl veliký. Když ale režisérce řekl, že plánuje dvojku, tak ho drsně poslala do háje.

Když prý Polívka řekl Chytilové, že hodlá natočit pokračování slavné komedie, tak mu řekla, že je pěkná ku*va, jak se svěřil v Blesk magazínu.

Pro dvojku si Polívka nakonec našel režiséra Roberta Sedláčka a pustil se do natáčení. A jak bere odmítnutí své kamarádky? „Ono se to blbě říká, ale myslím, že kdyby do toho šla, tak by asi přecenila síly. Je jí už přes osmdesát a zdraví jí moc neslouží… Ale na spolupráci s ní vzpomínám moc rád, myslím, že jsme dobří přátelé.“

Ve dvojce se postava Bohuše trochu proměnila. Má prý být kultivovaný a zjemněný. I přes to nemá být žádná idyla. „Hrdinové jsou starší, doba krutější. Všechno určují prachy. Lidé jsou ochotní se kvůli penězům zachovat hloupě, nelítostně, nelidsky. Mamon je nelítostné božstvo,“ uzavírá Bolek.



Autor:  mpa

Přečtěte si
prroud
6. 1. 2014 • 16:57

kdyz sam pises "blbec",pak opravdu jsi BLBEC!

vungtao
6. 1. 2014 • 15:27

Přesne

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.