Mladý pár souložil přímo na chodníku! Asi na ně přišlo jaro... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mladý pár souložil přímo na chodníku! Asi na ně přišlo jaro...

Mladí lidé si sex na chladné dlažbě uživali... Dokud nezasáhla policie...
Mladí lidé si sex na chladné dlažbě uživali... Dokud nezasáhla policie... (Acidcow.com)

Vypadá to, že jarní počasí nedělá problémy jen přírodě, ale také lidem. Snad právě nezvykle vysoké teploty, na toto roční období, mohly za to, že se mladá dvojice neudržela a začala souložit přímo na chodníku, vedle pořádně frekventované silnice…

Vše je o to peprnější, že ti dva na to „vletěli“ za bílého dne v polské Varšavě. Není divu, že v tradičně katolické zemi tato „produkce“ nevzbudila žádnou vlnu nadšení. Lidé, kteří kolem spokojeně funícího párečku procházeli, se křižovali, ale nikdo z nich nezasáhl. Nakonec tedy museli přispěchat strážci zákona, kteří teprve vzteklým máváním obušku mladé lidi přinutili, aby si jich všimli a přestali se rytmicky pohybovat.

Mladý muž se svou blonďatou partnerkou měli tu smůlu, že jejich počínání zachytily bezpečnostní kamery a jejich fotky se záhy objevily na internetu. Ale zpátky k tomu, co se u Poláků stalo: Poté, co oba mladé odtrhli strážnici, si oba jako by nic natáhli kalhoty a jali se vysvětlovat, co to do nich vjelo. Co přesně řekli policii, bohužel není jasné. A dokonce se agentury nezmiňují ani o tom, zda se alespoň jednomu z nich podařilo dosáhnout vyvrcholení ;)



Autor:  ph

Přečtěte si
janouch62
3. 1. 2014 • 20:58

To není národnost.To je diagnoza.

hejhej
3. 1. 2014 • 15:03

Jak pouliční psi. To bude brzy i nás, je moc uvolněná morálky, vymizel cit a už zbývají jen pudy. Příkladem jsou politici a t.zv".celebrity". Tam u některých je to je dávno, každý s každým, jen ještě nesouloži na chodníku.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.