Tatiana Vilhelmová konečně prozradila, proč opustila manžela! Kvůli Dykovi ne... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tatiana Vilhelmová konečně prozradila, proč opustila manžela! Kvůli Dykovi ne...

Táňa Vilhelmová s emanželem Pavlech Čechákem.
Táňa Vilhelmová s emanželem Pavlech Čechákem. (David Kundrát / Blesk)

Herečka Tatiana Vilhelmová (35) o vztahu se zajíčkem Vojtou Dykem (28) dlouho mlžila. Její rozvod s manželem Pavlem Čechákem (35) proběhl rychle a vypadalo to, že herečka jenom vyměnila manžela za muzikanta Dyka. Avšak opak je pravdou.

Herečka už má s bývalým manželem Pavlem Čechákem (35) syny Františka (7) a Cyrila (4). Už kvůli tomu nebylo rozhodování o rozvodu jednoduché. Nakonec se však Vilhelmová, sama z rozvedené rodiny, rozhodla dát manželovi vale.

„Ano. Já, společenský člověk, který nikdy netoužil sám cestovat nebo někde třeba jen sám strávit víkend, jsem najednou měla obrovskou touhu být sama s dětmi, prostě být svobodná matka. Jako když po dlouhé době dostanete chuť na špenát, a když ho sníte, tak si řeknete, jo, tohle jsem přesně potřebovala! A dáte si ho znova a pak ještě jednou a ještě a říkáte si, sakra, jak je možný, že jsem na něj zapomněla? Tak stejně takhle jsem já potřebovala svobodu,“ vysvětluje Vilhelmová v magazínu Moje psychologie.

Taková vyjádření na první pohled odporuje tomu, co se stalo potom. Herečka našla štěstí v náručí jiného muže a tento rok porodila i syna Lojzíka. Prý ale s Dykem od začátku moc nepočítala. „Vojta se neobjevil, znali jsme dlouho. Ale nenapadlo mě, jak důležitý v mém životě bude,“ říká.



Přečtěte si
eisenbieger
6. 1. 2014 • 03:35

typicka zidofka , s takovou nezijes nastalo ..ta bude dal hledat a a nohy do praku s tim je znama opicha cokoliv pac se drzi toho ze zrovna dneska si dopreje ...ta vymrdava rada a hooodne

veselabublinka
5. 1. 2014 • 18:06

Já myslím že brzo se jí přejí i špenát Dyk!

lalia
5. 1. 2014 • 14:15

Já si myslím,že velmi brzy bude toužit po svobodě Dyk,ne ona.A co bude dělat se třemi dětmi ? Zase toužit po svobodě? .Je velmi nezodpovědná a představuje si život jak Hurvínek válku.Takhle se dělá peklo dětem v životě,které za nic nemohou.

inocenta
5. 1. 2014 • 12:44

Já nikoho tak snadno neodsoudím, vždyť občas neznáme ani sami sebe, že?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.