Šok v ULICI: Podivná smrt Hany Ševčíkové alias Kláry Peškové! Známe podrobnosti... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šok v ULICI: Podivná smrt Hany Ševčíkové alias Kláry Peškové! Známe podrobnosti...

Postavu Peškové nechají scénáristé zmizet opravdu drsným způsobem. Zlomili jí vaz!
Postavu Peškové nechají scénáristé zmizet opravdu drsným způsobem. Zlomili jí vaz! (TV Nova)

Nový rok už brzy přinese do seriálu Ulice smutnou událost. Herecké řady opustí Hana Igonda Ševčíková (43) alias potvora Klára Pešková. A scénáristé jí připravili velmi tragický konec. Smrt si ji najde přímo v jejím domě! Deníku Aha! se podařilo získat podrobnosti o nečekaném odchodu seriálové postavy.

To nejhorší, co se může rodiči stát, už brzy potká Rudolfa Hrušínského (67) alias Vlastimila Peška z Ulice. Bude se muset vyrovnat se smrtí jediného dítěte. Podle tajných scénářů, které má Aha! k dispozici, ho navždy opustí jeho vypočítavá dcera Klára. A její smrt bude více než záhadná.


Bezvládně ležící v Peškově domě, se sraženým vazem zůstane Klára ležet na zemi po pádu ze schodů. „Co se jí stalo, je pro všechny v Ulici záhadou a ještě mnoho dílů poté bude předmětem vyšetřování,“ prozradil Aha! zdroj z Novy. Stejně mluví i scénář. „Její byt musí zůstat zapečený do konce vyšetřování. Hned, jak případ uzavřeme, pečetě se sundají. Pak už to bude jenom vaše věc. Dědické řízení se nás netýká,“ promlouvá k Peškovi policista ve scénáři, který získal deník Aha!. Smrt dcery Kláry ale není jedinou událostí, která Peškovi láme srdce...
Další podrobnosti se dozvíte už v zítřejším tištěném vydání deníku Aha!.

Rok a půl v Ulici
Hana Ševčíková, kterou si pamatujete jako dospělou Mařenku z Arabely, strávila coby Klára Pešková v Ulici rok a půl. Její odchod je naplánovaný už na druhou půlku ledna. Je o to překvapivější, že se Kláře v poslední době díky otci začalo dařit a ona si srovnala život do latě.



Autor:  kot

Přečtěte si
defakto
4. 1. 2014 • 21:59

......... nechápu proč nenechali umřít raději dědu Peška , věk na to má a v tomto seriály je už na můj vkus hodně dlouho . Ale nekteří herci hrající v Ulici mají jakoby své místo dopředu předplacené , hrají tam už celé roky . S mladou Ševčíkovou zavál do Ulice čerstvý vítr , tak se jí musí rychle zbavit , jen aby mohlo rýžovat staré obsazení !

emyd
4. 1. 2014 • 12:28

Sem napište Váš názor

emyd
4. 1. 2014 • 12:27

super vtipné,bomba

123automobil
4. 1. 2014 • 09:00

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.