Brno válcuje Prahu: Na jeho ples v opeře dorazí kromě „Tarzana“ Lamberta i „Igor Hnízdo“ Tříska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Brno válcuje Prahu: Na jeho ples v opeře dorazí kromě „Tarzana“ Lamberta i „Igor Hnízdo“ Tříska!

Jan Tříska chodí každé ráno běhat. Takhle se probíhal probouzející se Prahou.
Jan Tříska chodí každé ráno běhat. Takhle se probíhal probouzející se Prahou. (Foto Aha! – Pavel Machan, ara)

Moravský Ples v opeře Brno začíná vážně konkurovat dosud nejznámějšímu obdobnému plesu v Praze. Letos se organizátorům podařil opravdu husarský kousek, když kromě hollywoodské hvězdy Christophera Lamberta (56) přijede do moravské metropole i geniální český herec Jan Tříska (77).

Brňáci budou juchat už v lednu a už je jisté, že sláva to bude převeliká. Christopher Lambert, který zářil mimo jiné ve filmech Tarzan, Highlander, Klavírista něco Cizinec, přislíbil svou účast před časem, teď potvrdil účast i Jan Tříska, který žije v Los Angeles. Potvrdil to pořadatel plesu Pavel Bartošek s tím, že půjde dokonce o první plesový večer známého českého herce.

Jak to vypadá, plesová událost roku v moravské metropoli nabírá na prestiži a Praha by se pomalu měla začít bát, že osobnosti, podobně jako Tříska nebo Lambert, dají v budoucnosti přednost Brnu. Mimochodem, Ples v opeře Brno se ponese v duchu alžbětinské doby a výročí narození Williama Shakespeara. Toho Tříska miluje a v minulosti ztvárnil řadu postav z jeho děl. Asi nejvýraznější byl jako král Lear.



Přečtěte si
ninka64
2. 1. 2014 • 19:16

To je tedy terno!!!!!!Trapné a ubohé!!!!

snufina
2. 1. 2014 • 17:29

Že přijede Igor Hnízdo???? Potom nám taky sdělte, kolik Vás ta návštěva stála. Tříska si nechá zaplatit nejen letadlo, hotel ale i taxika. To se prohnete. Tříska?? jenom proto, že utek je za hvězdu. Oči šikmé, výřečnost se sykavkami, no, áááno, on to je emigrant a disident........

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.