Vdova Šárka Rezková: Noční tah s chlapy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vdova Šárka Rezková: Noční tah s chlapy!

Šárka Rezková na Silvestra
Šárka Rezková na Silvestra (Foto Aha! –Klub Stage, Daniel Černovský, Ladislav Křivan, Kundrát, ara)

Po delší době je jí dobře! Zpěvačka Šárka Rezková (44) poté, co si na podzim připomněla 10 let od tragického úmrtí svého manžela Jiřího Brabce (†63), to pořádně rozjela. Před Vánocemi si nechala léčit tělo od snědého Mauretánce. A na Silvestra to rozjela v gay klubu, kam vzala i svého přítele Mirka.

„Je mi velmi dobře. Opravdu je to po psychické stránce lepší. Snažím se už nepřemýšlet nad minulosti ale nad budoucností,“ přiznala Aha! během silvestrovské noci Rezková, která na gaye vytasila vražednou zbraň. Své bujné poprsí. „Nějaký kluk mi do dekoltu hodil kytičku, až jsem s ní přijela domů,“ prozradila Šárka. „Přítel Mirek se o mě během večera postaral. Nejprve jsme byli na jedné párty a pak jsem jela pozdravit kamarády na další akci. Je to moje zlato,“ dodala Šárka.


Rezková by ráda letos natočila písně svého zesnulého manžela na desku. Zatím je před Vánocemi zpívala na turné s kapelou Fešáci. „Ti lidé na jeho písničky reagovali velmi dobře. Dojalo mě to,“ doplnila Šárka.



Autor:  lbp

Přečtěte si
eisenbieger
2. 1. 2014 • 08:30

tej svedi ta muschle ta potrebuje peera , cerny prej radeji

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.