Dara je stroj na prachy: Skoro čtvrt milionu za noc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dara je stroj na prachy: Skoro čtvrt milionu za noc!

Dara Rolins
Dara Rolins (Daiben)

Zpěvačka Dara Rolins (40) je známou česko -slovenskou celebritou a zná svoji cenu. Podle nedávného  přehledu honorářů slovenských umělců, který vydal web pluska.sk, bere zpěvačka až 82 000 korun za vystoupení na oslavách nového roku stihla vystoupit v Tatrách hned třikrát! Což ji do rodinného rozpočtu přidalo skoro čtvrt »mega«.

„MOJI MILÍ , zajtra je deň "D",na SILVESTRA nikdo nesmie byť sám! A rovnako ako ja-dúfam že aj vy budete v dobrej spoločnosti:) chystám sa za vami do Vysokých Tatier! Možete nás stretnúť rovno tri krát:) !“ láká zpěvačka na svém Facebooku. Následně začne vyjmenovávat akce, kde ji fanoušci mohou zastihnout. A jde jim pěkně vstříc, protože vystoupí rovnou třikrát.

„PRVÉ vystúpenie bude okolo 11 večer v AquaCityPoprad- (berte plavky:), po DRUHÝ krát nás možete stretnúť po polnoci v TatreeGolf resort vo Veľkej Lomnici a ak by ste do tejto chvíľe nestíhali,máte poslednú šancu osláviť s nami Nový rok -do TRETICE , v klube HUMNO:)!!!!,“ slibuje Rolins noc plnou zábavy.

Ačkoliv to na Silvestra v Tatrách pořádně rozjela, Vánoce trávila s dcerkou Laurou a přítelem Rytmusem. Po klasickém maratonu, kdy stihla navštívit příbuzné, skončila v Piešťanoch. „Poslední dárky jsme si rozbalili u Patrikových rodičů,“ popisuje Dara vánoční pohodu na stránkách pluska.sk

 



Autor:  mpa

Přečtěte si
zadnice
2. 1. 2014 • 15:42

Co je nám do čobolky, nebydlí náhodou také v Praze jako plno slovenských "umělců"????????????????????

rezacek
2. 1. 2014 • 11:55

Nenapsali jste, jestli ty prachy za noc jsou s gumou nebo bez gumy. Bez gumy to bývá dražší, pokud vím. Prosím o podrobnější informaci.

hrobova
2. 1. 2014 • 07:52

Koho to zajímá? To už skutečně nemáte o čem psát, než samé tzv.celebrity, kdo kde byl, kdo s kým spí, kdo kolik zhubnul? Lidé mají jiné starosti, někdo vydělá těch 80000 za rok a poctivou prací a ne hopsáním a vystavováním silikonu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.