Manželka Michala Horáčka: Jak se žije s o 26 let starším miliardářem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Manželka Michala Horáčka: Jak se žije s o 26 let starším miliardářem?

Michaela Hořejší je ve svém oboru uznávanou profesionálkou. Vytvořila kostýmy pro řadu divadelních i televizních inscenací.
Michaela Hořejší je ve svém oboru uznávanou profesionálkou. Vytvořila kostýmy pro řadu divadelních i televizních inscenací. (Profimedia.cz)

Michaela Horejší - Horáčková (34) se za Michala Horáčka (60) provdala v roce 2012. Sňatku předcházel dlouhodobý vztah, který ale populární textař zapíral. Společně spolu žijí v luxusní vile v Roudnici nad Labem. Jak takové soužití vypadá?

Začátek vztahu Michaely a Michala nebyl jednoduchý. Jejich sňatku předcházel Horáčkův rozvod s manželkou Rút. S tou prožil 34 let života a zplodil dva potomky. S mladší výtvarnicí a scénografkou Michaelou se prý seznámil už v roce 2008, ale vztah tajil. V roce 2011 mu porodila dceru Julii a to už přirozeně nešlo nic ututlat.

Celý vztah začal původně pracovní nabídkou. „Naše společná práce a zkoumání vyvrcholilo premiérou KudyKamu, a ten projekt měl takovou intenzitu, že bychom se oba dva těžko smiřovali s tím, že se rozloučíme a už spolu nebudeme pracovat a povídat si. Po premiéře jsem připustila myšlenku na to, že by ten vztah mohl přerůst do jiné sféry, popisuje Michaela na stránkách ona.idnes.cz

Jako výrazně mladší žena, která sbalila milionáře, se musí vyrovnávat s nálepkou zlatokopky. Podle jejích slov ji to ale moc netrápí. „Mám kolem sebe dobré lidi a nikdo mě s tím osobně nekonfrontoval. Jen já sama se z toho předem "položila". Připravovala jsem se na to, že to přijde a snažila jsem se poměrně urputným způsobem dávat najevo, že to tak není. Tak jsem raději pořád pracovala, aby náhodou někoho nenapadlo, že naše spojení je pekuniárního charakteru. A všechny dokola jsem přesvědčovala, že na všechno jsem si poctivě přišla sama,“ vysvětluje.

Dalším milníkem jejich vztahu bylo Michaelino stěhování do Roudnice. „Vstupovala jsem do Michalova světa, tím pádem to pro mě nebylo těžké přijmout. Cítila jsem tam jeho osobnost a ducha tak silně, že mi tam bylo okamžitě hodně příjemně,“ vzpomíná výtvarnice. A bylo to pro ni poprvé, kdy začala s někým bydlet pod jednou střechou. Navzdory velkému věkovému rozdílu považuje vztah za rovnocenný. I když stále pracuje na několika projektech, naplno si užívá mateřství a péči o malou Julii.

Michaela HořejšíHoráčková vystudovala brněnskou JAMU a jejím hlavním oborem byla scénografie, které se věnuje doposud. Spolupracuje s českými i zahraničními divadly.



Přečtěte si
Petr_Necus
5. 11. 2016 • 08:03

Možná i tohle Havel pekl s estebáky dávno před revolucí. Jenže oni ani soudruzi v Prognosťáku nepekli nic spravedlivého.

Petr_Necus
5. 11. 2016 • 07:57

A nemyslíte, že toto charakterizuje náš národ? Neviděl jsem, že by charakter, původ majetku a způsob obživy byly rozhodující. Rozhodně však mnoha lidem imponuje vlastnictví majetku. Proč národu, když si myslí, že ho charakterizuje bookmaker, upírat, aby si ho zvolil?

Petr_Necus
5. 11. 2016 • 07:50

Třeba teď dobře souloží. Až ho oškube, tak si koupí nového a mladého.

sona51
26. 11. 2014 • 00:26

nany jsou zamilovane do penez a ne do dedousku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.