Dcera Dany Hlaváčové ukázala tvář! Neuvěřitelná podoba... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dcera Dany Hlaváčové ukázala tvář! Neuvěřitelná podoba...

Hlaváčová hrála s Lucií v bříšku.
Hlaváčová hrála s Lucií v bříšku. (Foto Aha! – Marek Pekárek, archiv Městského divadla Mladá Boleslav, ara)

Lucie Matoušková (40) poprvé hrála pohádce Tří oříšky pro Popelku. Natáčení si ale vůbec nepamatuje. Tou dobou s ní totiž byla Dana »Dora« Hlaváčová (68) v šestém měsíci těhotenství. Jak se teď vyvíjí její kariéra?

Lucie Matoušková se narodila do herecké rodiny, což předurčilo její budoucí kariéru. Už jako dítě zářila v Divadle E. F. Buriana a zahrála si mnoho dětských rolí. A přestože profesionální začátky nejdřív nevypadaly úplně růžově, Matoušková stejně skončila u rodinné tradice.

„I po několika dětských rolích v Divadle E. F. Buriana jsem šla studovat na gymnázium, nikoli na hereckou konzervatoř. Když jsem přece jen po maturitě dělala zkoušky na DAMU, nevzali mě. Tak jsem pár let zkoušela upřímně pátrat po tom, co by mě mohlo bavit natolik, že bych to chtěla dělat celý život. Nakonec jsem stejně skončila zase u myšlenky na divadlo. A protože se mi u přijímaček napodruhé dařilo, můžu teď stát na prknech, co znamenají svět a cítit se spokojená a šťastná,“ svěřila se Lucie Matoušková na stránkách super.cz

I když se dcera Dany Hlaváčové objevuje spíše na divadelních prknech, na televizi úplně nezanevřela. V roce 2006 se například objevila i seriálu Ordinace v růžové zahradě.



Přečtěte si
violahorska
1. 1. 2014 • 21:17

Ano, pamatuji si ji z nějaké trapné inscenace. Není divu, že se coby dospělá neprosadila. Znám mnohem šikovnější děti i dospělé.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.