Smutné svátky Veroniky Žilkové: Syn na Štědrý den nedorazil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Smutné svátky Veroniky Žilkové: Syn na Štědrý den nedorazil!

Syn Honza na svátky k mámě nedorazil.
Syn Honza na svátky k mámě nedorazil. (Facebook, ara)

Přestože Veronika Žilková (52) nemá Vánoce opravdu ráda, vařila, smažila, myla nádobí a u stolu se jí, a manželovi Martinu Stropnickém (57), doma po tři dny střídalo na dvacet různých členů rodiny. „Být na mně, Vánoce neberu v potaz, rodina to ale chce, a tak se jako správná máma chovám,“ řekla včera Aha! Veronika, matka  6 dětí, 4 svých a 2 osvojených. Jednu ratolest ale postrádala. Proč?

Osvojený syn Honzík nedorazil. „Nebyl s námi a já se o tom opravdu nechci bavit, nezlobte se,“ sdělila Veronika, která si s Honzíkem zároveň osvojila i Markétku. Nicméně je to téma zřejmě bolestivé a tak Veronika hodila řeč hned na jinou kolej.

Respektovali jsme samozřejmě Veroničino přání a raději se ptali na příjemnější věci. Vánoce totiž Žilkové začaly už den před Štědým dnem. To se u její první dcery Agáty Hanychové a jejího manžela Jakuba Prachaře sešla celá rodina. Přišla i Jakubova matka Dana Baulková.

„Potom ale všechny svátky byly u nás. A to mám chřipku a k ránu letíme s Martinem na dovolenou,“ prozradila Žilková. Nádobí po „šťepánovském obědu“ bude mýt prý do půlnoci a v půl čtvrté ráno už musí pádit s manželem Martinem na letiště. „Dali jsme si k Vánocůn pár dní na Ischii.“

Na druhou stranu je šťastná jak blecha. Zájezd si s manželem Martinem zakoupili v říjnu a tehdy vůbec netušila, že se dostane do Poslanecké sněmovny. „Potom pořád čekala, jestli se něco schválí či neschválí a zda-li Martin nebude muset zůstat doma. „Zatím je to ale v pohodě, sněmovna má volno a nic se neděje. Třeba nám to dobře dopadne. Tak dlouho jsme sami dva nikde nebyli,“ říká Veronika.

Jejich nejmladší dceru Kordulku bude hlídat dcera Agáta. „ A já ji potom všechno oplatím a až pojede s Jakubem v lednu pryč, budu mít Kryšpína,“ uzavřela Veronika.

Samé problémy...
Osvojený syn Honza dělá Žilkové problémy už pár let. Byl schopný v tzv. rychlých půjčkách nadělat dluh v podobě i šestimístné částky. Veronika se snažila, aby chodil na brigády, ale ve finále stejně musela dluhy zaplatit. Loni jí udělal radost, protože jí přišel k Vánocům popřát. Letos o něm Veronika nechce mluvit...



Přečtěte si
petrklic007
28. 12. 2013 • 08:35

Žilkovou nemusím, ale jet na dovolenou jenom s manželem jí plně schvaluji. Nejen rodinný život, ale i partnerský je důležitý. Své děti miluji, ale taky ráda někam vyrazím jenom s manželem. Ve svém okolí mám mnoho důkazů, že lépe fungují vztahy, kde jednou za čas se věnují partneři jenom sami sobě.

illis
27. 12. 2013 • 21:17

illis
27. 12. 2013 • 21:17

To je tedy matinka, nejmladší dceru nechá doma a s manželem letí na romantickou dovolenou. Dětství mých dcer provázela každoroční dovolená, především Čechy, Morava, Slovensko, Itálie. Ani jednou nebyla dovolená bez dcer, vždy rodina pohromadě. Dnes máme krásné vzpomínky na společné chvíle o dovolených .

anezat
27. 12. 2013 • 20:48

Žilková je prostě herka se vším všudy! Ona s chřipkou vařila, smažila a myla nádobí, potom hned pozdě v noci odletěla se Stropem na romantický pobyt ve dvou! Tomu určitě všichni věří! A že adoptovaný syn nepřišel na Vánoce, to není první ani poslední případ! A když na to měla, holt zaplatila jeho dluhy, kdo by si toto mohl dovolit? Jen tato prolhaná familie, jejíž hlava tu za chvíli coby nevoják bude odborně velet obraně! Kéž by se Zemanovi podařilo rozumně zasáhnout...

pragonos
27. 12. 2013 • 20:20

Možná nevíte, že existuje spisovná a hovorová čeština.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.