Manželství Kozderkové (†37) s Bedrnou (84): Nevěra a chlast! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Manželství Kozderkové (†37) s Bedrnou (84): Nevěra a chlast!

Manželství Kozderkové a Bedrny poznamenala nevěra a pití.
Manželství Kozderkové a Bedrny poznamenala nevěra a pití. (Foto: ara)

Slavná muzikálová herečka a zpěvačka přezdívaná „česká Barbra Streisand“ čelila celý život smůle, která by se snad dala nazvat i prokletím. Oba její osudový partneři měli problém s alkoholem a dokonce se objevily drogy. Manželství Laďky Kozderkové tudíž byla jednou velkou Itálií.

Poprvé se to nepovedlo

Kolem krásné Laďky Kozderkové se vždy točilo velké množství mužů. Je však otázkou, či Kozderková měla slabost pro pány posedlé pitím a ženami, nebo prostě jen měla smůlu na partnery. Každopádně obě její manželství právě díky alkoholu nebyla ideální. Laďka byla vdaná dvakrát. Poprvé si vzala o pětadvacet let staršího trumpetistu Richarda Kubernáta, se kterým měla dceru Ladu.

Manželství však netrvalo dlouho. Časté Richardovo pití a dokonce i drogovou závislost herečka a zpěvačka nemohla snést. Po rozvodu odešla do Prahy, a dceru Ladu dala na dva roky do péče své matky a sestry. V Praze v divadle Rokoko se Kozderková zamilovala do herce Vlastimila Bedrny.


V druhém manželství se také trápila

Ani tento vztah nebyl příliš ideální. Bedrna se též rád napil a ani nevěra mu nebyla proti srsti. Auto, které Laďka vždy řídila sama, si pořídila proto, aby na Bedrnově pijáctví nebyla při cestách závislá. Sám Vlastimil Bedrna považuje jejich manželství za ideální. Ovšem podle jiných bylo divoké. "Laďka se dost trápila," prozradil jeden z jejích přátel. Moc dobře si byla vědoma toho, že její muž nachází zalíbení jak v alkoholu, tak v jiných ženách. Přesto měla s hercem další dítě, po kterém tolik toužila.

Proč Kozderková vždy podlehla takovému problematickému typu je záhadou. Život obdivované pěvkyně ukončila rakovina děložního čípku, které podlehla teprve v 37 letech.



Přečtěte si
bernadette
26. 1. 2015 • 12:53

Není to tak jednoduché, Leono. Ona šla do Prahy za prací, nikoli hledat chlapa. Nějak se s dítětem uživit musela, exmanžel alkoholik jí toho asi moc nedal. A v Praze by za hlídání dítěte musela platit cizím, holčičce bylo určitě u babičky a tety líp.

anoel44
24. 2. 2014 • 17:45

Nechápu,jak může dát matka malou dcerku na výchovu sestře a matce a sama hledat dalšího "ženicha" se kterým touží mít další děti. Neměla mít žádné a pak ať se rozvání třeba každý rok..

fjdksla
24. 12. 2013 • 01:47

Ale vždyť je to na AHA docela dobré. Taky mohli napsat "voba její vosudový partneři" ...

pea.p
23. 12. 2013 • 22:39

nebylo. a to ani náhodou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.